lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Bağdat Caddesi Lions

Etkinlik Bilgileri

ÇEVRE
Eski Giysilerinizi Liay Burslarına Geri Dönüştürün

Kalamış Körfez Lions Kulübü ile birlikte yürüttüğümüz "Eski Giysilerinizi Liay Burslarına Geri Dönüştürün"kampanyamız da devam ediyor. Kilercibaşı Köşkümüz bahçesine Kadıköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü tarafından koydurulan "Tekstil Kumbarası" ndan periyodik aralıklarla toplanan ürünler ayrıştırılarak yeniden kullanılabilir olanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor, kullanılamayacak durumda olanların ise geri dönüşümü sağlanıyor. Daha da önemlisi katkılarınız  ile dolan Kumbaramızın her boşaltılması ile elde edilen 100.-TL, LİAY BURS Havuzumuza aktarılıyor.



Evinizde işyerinizde fazla, kullanmadığınız, atmaya kıyamadığınız, nasıl değerlendireceğinizi düşündüğünüz aşağıda listesi verilmiş her türlü kadın, erkek, çocuk giysisi ile ev tekstili ürünlerini kumbaramıza atmanızı rica ediyoruz. Böylelikle hep birlikte yeniden üretim için harcanacak enerjinin önüne geçerek ülke ekonomisine katkı ve doğal kaynak tasarrufu sağlayacağız. 



Köşke getirdiğiniz eşyalar için sekreteryadan alacağınız küçük formu doldurmayı unutmayınız.



Kadın-Erkek-Çocuk Giysisi:Tişört, gömlek, pantolon, kot, etek, şort, mayo, bikini, kazak, yelek, eşorfman, spor eşyası, ceket, palto, deri kürk giyim, mont, pardesü, kaşkol, fular, gecelik, pijama, şapka, eşrap,  eldiven, terlik, çorap, patik, çanta, cüzdan, kemer, ayakkabı, bot, çizme, kolye, yüzük, bileklik…..



Ev TekstiliBattaniye, yorgan, pike, uyku seti, çarşaf, nevresim, yastık, yastık kılıfı, havlu, bornoz, kilim, seccade, masa örtüsü, perde, tül….


HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

09-05-2019 06:38
30-06-2019 06:38
İSTANBUL (ANADOLU)
Kilercibaşı Köşkü
Feneryolu Mahallesi, Dostane Sk., 34724 Kadıköy/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama