lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC nisan ayı genel toplantısı | sosyal mesafeyi koruyor, EKRAN BAŞINDA buluşuyoruz.
Etiler Lions Kulübü nisan ayı genel toplantısı, 20 Nisan 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, dünyayı sarsan salgın karşı önlem olarak uzaktan erişim ile ekran başında gerçekleştirilecek.

Toplantımız, pek çoğumuzun daha önce yaptığı birebir görüntülü görüşmelerden farklı olacağı için geniş katılımlı video konferenslara uzak olan katılımcılar için bu yeni iletişim yöntemine uyum amaçlı deneme oturumu aşağıdaki program uyarınca yapılacak.
          16 Nisan 2020 Çarşamba akşamı 19:30
          18 Nisan 2020 Cumartesi akşamı 19:30

Etiler Lions Kulübü'nün bu video konferans toplantısı ve dijital platform buluşmaları başta üyelerimiz olmak üzere tüm Lion ve Leo'lara, üye adaylarımıza, yolu Etiler Lions Kulübü'nden geçen dostlara ve konuklarımıza açık olacak. Katılım için ücretsiz bir uygulama olan Zoom uygulamasının https://zoom.us adresinden akıllı cep telefonlarına, tabletlere veya bilgisayara indirilmesi yeterli. Toplantıya katılma kodu da bahsi geçen tarihlerde saat 19:20'de Türk Lions'unun resmi web sitesi üzerinden bu mesajın iletildiği e-posta adresinize yollanacak, Etiler Lions Kulübü'nün facebook hesabından da ayrıca ilan edilecek.

Yenilikçi bir anlayış ile gerçekleştireceğimiz toplantımızda kıyafet serbest olup, tercihinize ve ağız tadınıza göre çay, kahve veya içkiniz ile katılabilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi üyelerimizin 20 Nisan 2020 Pazartesi akşamı gerçekleştireceğimiz toplantıya eksiksiz katılımı en büyük arzumuz olup, katılamayacakların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesini rica ediyorum.

Uluslararası Lions'un dünyada 103, Türkiye'de de 67 yıldır sürdürdüğü hizmet çalışmalarına ilgi duyan ve/veya Lion olmayı düşünenleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım. 
Hizmetlerle sürdürülebilir geleceğe giden yolda, gerçek yaşamda da #BirlikteHizmetEtmek | #ServeTogether dileğiyle...

Hakan Türkkuşu
Başkan
 
DAHA FAZLA BİLGİ
Facebook sayfamız ve resmi web adreslerimiz: 
Etiler Lions Kulübü https://www.facebook.com/etilerlions/
Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org/
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org/
 


ÖNEMLİ NOT

LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız, evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...
HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

19-04-2020 19:30
19-04-2020 21:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
Merkez, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama