lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC nisan ayı genel toplantısı ZOOM üzerinde | Konuk konuşmacı: Tolga Gülen
Etiler Lions Kulübü'nün nisan ayı genel toplantısını, 20 Nisan 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, Zoom.us dijital platformu üzerinde gerçekleştireceğiz. Toplantımızda Türkiye'nin ilk popüler acapella topluluğunu kuran, ülkemizin müzik repertuarına yeni eserler kazandıran, toplumsal rehabilitasyon çalışmalarına müzik yoluyla katkıda bulunan, PoliPop ve PoliRock'un şefi Tolga Gülen'i ağırlayacağız. Konuk konuşmacımız geçtiğimiz ay 99. yılını kutladığımız İstiklal Marşı'nı anlatacak ve koleksiyonundaki farklı yorumları paylaşarak toplantımıza değer katacak...

TÜRK LIONS'UNDA İLK DİJİTAL PLATFORM TOPLANTISI BU AKŞAM, 19:00'DA...
Toplantımız önceden planlandığı ve duyurulduğu gibi saat tam 19:30'da başlayacak. Katılmak için zoom.us uygulamasını telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza indirmeniz ve toplantı öncesi alttaki linke tıklamanız yeterli olacaktır. 
Join Zoom Meeting: https://us04web.zoom.us/j/3951393842

Geçtiğimiz hafta ve hafta sonu toplam iki kez gerçekleştirdiğimiz deneme oturumlarında hiç bir sorun yaşamamakla beraber bu akşamki Nisan ayı genel toplantımızda yaşanabilecek olası sorunlar için isimleri aşağıda listelenen destek ekibimizden hiç tereddüt etmeden yardım alabilirsiniz:
+ Lion Kayhan Haksever (05324076691)
+ Lion Umut Bali (05067124765)


Her zaman olduğu gibi üyelerimizin eksiksiz katılımını en büyük arzumuz olup, katılamayacakların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesini rica ediyorum.

Uluslararası Lions'un dünyada 103, Türkiye'de de 67 yıldır sürdürdüğü hizmet çalışmalarına ilgi duyan ve/veya Lion olmayı düşünenleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım.
Hizmetlerle sürdürülebilir geleceğe giden yolda, #BirlikteHizmetEtmek | #ServeTogether dileğiyle...

Hakan Türkkuşu
Başkan
DAHA FAZLA BİLGİ
Facebook sayfamız ve resmi web adreslerimiz: 
Etiler Lions Kulübü https://www.facebook.com/etilerlions/
Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org/
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org/
 

ÖNEMLİ NOT
LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız. Evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...


 

HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

20-04-2020 19:30
20-04-2020 20:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
Merkez, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama