lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC haziran ayı genel toplantısı ZOOM üzerinde | Konuk konuşmacı: Ümit Ünker
Etiler Lions Kulübü, dönemin son genel toplantısını 15 Haziran 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, Zoom.us dijital platformu üzerinde gerçekleştirecek. Toplantımızda oyunculuk kariyeri kadar eğitimci kimliği ile de tanınan, Türkiye'nin dijital dünyadaki öncülerinden Ümit Ünker'i ağırlayacağız. Konuk konuşmacımız hepimizin kafasını meşgul eden "dijital değişim içinde, dönüşümün neresindeyiz?" sorusuna yaşamdan örnekler vererek toplantımıza değer katacak...

Kısıtlamalar ile geride bıraktığımız 90 günü aşkın süreyi çalışmalarımızı daha hızlandırmak için fırsat kabul ettik. Bu sayede Çalışma Dönemi'mizin son toplantısında, 1 Temmuz'da başlayacak yeni Çalışma Dönemi ve geleceğin Lions Kulübü için GAT - Global Action Team | Küresel Eylem Takımı ile neler planladğımızı ve nasıl hazırlandığımızı paylaşacağız.

Toplantımız önceden planlandığı ve duyurulduğu gibi saat tam 19:30'da başlayacak. Katılmak için zoom.us uygulamasını telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza indirmeniz ve toplantı öncesi alttaki linke tıkladıktan sonra şifreyi girmeniz yeterli olacaktır. Ekran isimlerinizi kontrol etmenizi ve cihaz adı yerine kendi isimlerinizi kullanmanızı önemle rica ediyoruz. En kısa sürede toplantımıza girişiniz sağlanacaktır. 
Join Zoom Meeting:
https://us04web.zoom.us/j/3951393842
ŞİFRE
ELC1971


Her zaman olduğu gibi üyelerimizin eksiksiz katılımını en büyük arzumuz olup, katılamayacakların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesini rica ediyorum.
Uluslararası Lions'un dünyada 103, Türkiye'de de 67 yıldır sürdürdüğü hizmet çalışmalarına ilgi duyan ve/veya Lion olmayı düşünenleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım.
Hizmetlerle sürdürülebilir geleceğe giden yolda, #BirlikteHizmetEtmek | #ServeTogether dileğiyle...

Hakan Türkkuşu
Başkan 
DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/

https://www.linkedin.com/in/istanbul-etiler-lions-club-7a67a11a9/ 
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ  

Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org
 
ÖNEMLİ NOT
LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız. Evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...

HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

15-06-2020 19:30
15-06-2020 21:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
Merkez, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama