lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC kasım ayı genel toplantısı ZOOM üzerinde | Konuk konuşmacı: Hanri Benazus
Etiler Lions Kulübü, salgın başlangıcından buyana hiç ara vermediği dijital platform toplantılarına, 16 Kasım 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da gerçekleştireceği #10Kasım #Gazi #MustafaKemal #Atatürk teması ile devam edecek. Toplantıya Atatürk hayranı, Türkiye’deki en büyük Atatürk fotoğrafları koleksiyonu sahibi ve Atatürk’ün farklı konulara bakış açılarını anlattığı tam 100 kitabın yazarı, 90 yaşındaki delikanlı Hanri Benazus değer katacak.

Kuruluşunun 50. Yılı’nı kutlamaya hazırlanan Etiler Lions Kulübü’nün Kasım ayı genel toplantısı, salgının artan hızla sürmesi sebebi ile bu ay da bir kez daha Zoom üzerinde yapılacak. Toplantı, planlandığı ve duyurulduğu gibi saat tam 19:30'da başlayacak. Katılımcıların ekran isimlerini önceden kontrol etmeleri ve gerçek isimleri ile katılmaları istenecek 
Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971

Toplantımız her zaman olduğu gibi konferansın konusuna ve Lions’a ilgi duyan herkese açık. Lion ve Leo dostlarımız ile aynı ekranda buluşmak da bizi mutlu edecektir. Üyelerimizin eksiksiz katılımı ise her zaman olduğu gibi en büyük arzumuz. Katılamayacak olanların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesini de uygulamaya özen gösterdiğimiz bir kuralımız.
Sadece toplantılarımıza değil, dünyanın en güçlü ve yaygın hizmet kuruluşu olan ve çalışmalarını 103 yıldır sürdüren Uluslararası Lions Kulüpleri’nin size en yakın olanı Etiler Lions Kulübü’ne katılmanızı bekliyoruz.

Hakan Türkkuşu
Başkan
 
DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/

https://www.linkedin.com/in/etiler-lions-7a67a11a9/
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ  


Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org


ÖNEMLİ NOT
LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız. Evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...

HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

16-11-2020 19:30
16-11-2020 23:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
Merkez, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama