lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Lion Samim As Mükemmellik Ödülü yarışmasına gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Ülkemiz sınırlarını aşan Türk Lions’unun 56 yıllık geçmişindeki eşsiz vefa programını desteklemek ve "en mükemmel" olanı önermek için aday gösterme süresinin 29 Şubat akşamı sonra ereceğini hatırlatıyoruz.
Türk Lions’un 56 yıllık geçmişinde benzeri olmayan bir “vefa programı” başlattığımız ve 13 Mayıs 2019 tarihinde aramızdan ayrılan Geçmiş Konsey Başkanı’mız Lion Samim As’ın anısına bir “Mükemmellik Ödülü” yarışması düzenlediğimiz malumunuzdur.
Bu yarışma sadece Türk Lions’u içinde ve Türk Lions Vakfı’nın yönetiminde saygın bir yeri olan Lion Samim As’ı anmaktan ibaret değildir. Bu yarışma, kamuoyunda doğru bir Lions algısını yeniden oluşturmayı da amaçlamaktadır. Bu sebeple yarışmanın adında “Lions” vurgusu vardır ve en başta yer almaktadır.  
“Mükemmellik" uzun zamandır unutulan hatta dışlanan ancak toplum olarak şüphesiz ki en fazla gerek duyduğumuz bir kavramdır. Erdemli bir yaşam sürdürme arzumuz ve mükemmel olma çabamız, pek çok açıdan günümüzün eleştiri konularından biridir ve yazık ki “ne gerek var” karşı çıkışının da hedefidir. Mükemmellik, kimi kesimler için “gereksiz” bir gayret olarak görülmesinin yanı sıra fırsatçılığı benimseyenlerin yaşamda yer vermediği bir tarzdır.
Lion Samim As Mükemmellik Ödülü'nün Türk Lions'unun bir programı olmasını hedefliyoruz.
Mükemmellik Ödülü’müz duyurulduğu ilk günlerde 118-T Yönetim Çevresi sınırlarını aşmıştı, bu hafta da yurt dışına ulaştı; Londra’dan 105A Yönetim Çevresi’nden Westminster üyesi Türk asıllı bir Lion dostumuz form doldurarak aday gösterdi. Her kulüpten ve bunun devamında da her Lion ve Leo'dan beklentimiz; ülkemizin en mükemmel kişi ve/veya kuruluşlarını aday göstermeleri. Aday gösterme konusunda sayıca bir kısıtlama yok, Lion ve Leo'lar diledikleri kadar aday gösterebilir.
Siz değerli Başkan'larımdan beklentim; bu konuda kulüplerinizi bir kez daha bilgilendirmeniz, Lion Samim As Mükemmellik Ödülü programının Türk Lions'unun bir programı olduğunu ve sahip çıktığınızı anlatmanızdır. Ekte paylaştığım formları doldurarak 29 Şubat tarihine kadar 118-T Yönetim Çevresi’nin Lions118Tyc@gmail.com veya 118-T Sekreterliği’nin Lions118Tsekreterya@hotmail.com veya Etiler Lions Kulübü Başkanı Hakan Türkkuşu’nun hakan@turkkusu.com e-posta adresine iletmeleri gerektiğini hatırlatmanızı rica ediyorum.
HERKESE AÇIK
21-02-2020