lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen ve Türk Lions'un ilk dijital platform ödül töreni olan Lion Samim As Mükemmellik Ödülü Takdim Töreni 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü gerçekleştirildi.
Etiler Lions Kulübü'nün 18 Mayıs 2020 Pazartesi akşamı gerçekleştirdiği, Türk Lions'unun ilk ödül töreninde sırasıyla; #LSAMÖ Jüri Üyeleri’ne, Lion ve Leo Kulüp Başkanları’na, Yönetim Çevresi görevlilerine, Geçmiş Genel Yönetmenler’e, Geçmiş Konsey Başkanları’na söz verildi. Anılar hatırlandı, anektodlar seslendirildi...
Etiler Lions Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkan’ımız Lion Hakan Türkkuşu, Etiler Lions Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun, 13 Mayıs 2019 tarihinde vefat eden üyesi, Türk Lions’unun ve Türk Lions Vakfı’nın saygın ismi Lion Samim As (PCC) adına, yaşamındaki prensiplere uygun olarak bir mükemmellik ödülü programı başlatmayı ve her yıl tekrarlamayı uygun görmesi üzerine, 2020 yılı etkinlik programı hazırlandığını ve “ilk” Mükemmellik Ödülü Takdim Töreni’nin salgın kaynaklı tüm olumsuzluklara karşın planlandığı gibi gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Türk Lions’unun bu eşsiz vefa programı gerçekleştirmemizde büyük emeği olan #LSAMÖ Jüri Üyeleri’mize başta TLV – Türk Lions Vakfı Başkanı’m Geçmiş Konsey Başkan’ımız Lion Erim Erinç Dinç (PCC) olmak üzere 118-T Genel Yönetmeni’miz Lion Turay Karaçay (DG), 118-T Genel Yönetmen I. Yardımcısı Lion Leyla Kıvanç (FVGD), 118-T Yönetim Çevresi 1. Kesim Başkanı Lion Çiğdem Demirbaş (PP), 118-T Yönetim Çevresi 2. Bölge Başkanı Lion Süheyla Kurtuluş (PP) ve As Ailesi ile ilişkiler için özel olarak görevlendirilen Etiler Lions Kulübü Yönetim Kurulu üyesi - Sayman Bartu Özalp (PP)’e teşekkür ediyorum. Vefaya önem veren bu değerli Lion’lar ve emekleri sayesinde bugün buradayız” dedi. Aday gösterilme ve oylama sürecine ilişkin bilgi verip, SurveyMonkey.com sitesi üzerinden yapılan oylama neticesinde Prof. Dr. Aziz Sancar’ın oyların yüzde 23’ünden fazlasını aldığını ancak aramızda bulunamadığını belirtip, ilk jüri toplantısında benimsenen Jüri Mükemmellik Ödülü’ne, geçmiş konsey başkanlarımızdan Lion Turan Şalikoğlu’na layık bulunduğunu açıkladı. 
Lion Samim As tarafından tasarlanan Etiler Lions Kulübü flaması, üzerinde 
“Değerli Lion dostum 
Turan Şalikoğlu kardeşim, 
Her zaman örnek aldığımız bir lider olmanızın yanı sıra bu akşam burada başta Büyük Lions Ailemiz olmak üzere yaşamın her alanında "mükemmel" olduğunuzu teyiden ilan ederiz...
LSAMÖ Jürisi & Etiler LC Başkanı 
18 Mayıs 2020
mesajı yazılı olarak ekrana geldi ve TLV - Türk Lions Vakfı Başkanı Lion Erim Erinç Dinç (PCC) tarafından takdim edildi.
Lion Turan Şalikoğlu, “Bu, Lions yaşamımda aldığım en büyük ödüldür. Samim As gibi biriyle kıyaslayınca bu  Mükemmellik Ödülü’nü hak etmiyormuşum gibi hissediyorum” diyerek teşekkür etti. 
Törenin kapanış konuşması için söz verilen Konsey Başkanı’mız, 118-K Yönetim Çevresi’nden Bursa Gemlik Lions Kulübü üyesi Lion Dr. Ahmet Rasim Öztürk (CC) “her anlamda mükemmel bir gece oldu. Fikir de mükemmeldi, jüri de mükemmeldi. Gelecek yıl bunu tüm yönetim çevrelerimizi daha fazla ilgi gösterip, katılacağı hale getirelim” dedi. 
Son söz, Lion Samim As’ın kızı Filiz As Umur’a verildi. Babası adına düzenlenen bu gece Mükemmellik Ödülü için ailesi adına teşekkür etti, “annem de katılmayı arzu etti ancak yaş engel oldu. Dönünce anlatacağım burada konuşulanları ve yaşadığım duyguları” diyerek sözlerini tamamladı.
HERKESE AÇIK
19-05-2020