lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü'nün 2020-2021 Çalışma Dönemi 3. genel toplantısı 21 Eylül 2020 Pazartesi akşamı, saat tam 19:30'da, Zoom üzerinde gerçekleştirilecek. Toplantımızın teması, Ayasofya'nın Derinlikleri'ndeki sırlar, konuk konuşmacımız da bu belgeselin yönetmeni ve yapımcısı Göksel Gülensoy...
Etiler Lions Kulübü'nün yeni dönemdeki 3 genel toplantısı için 21 Eylül 2020 Pazartesi, saat tam 19:30'da, Zoom üzerinde biraraya geleceğiz. Salgın konusunda bireylerin tercihleri ne olursa olsun gerek kendi ve gerekse sevdiklerimizin sağlığını korumak için toplantılarımızı bu ay da zoom’da gerçekleştireceğiz.


Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971


Bu toplantımızda da her zaman olduğu gibi gerçekleştirdiğimiz çalışmaları paylaşıp, içinde yaşadığımız topluma gelecekte nasıl hizmet edeceğimizi ele alacağız. Geleceğin Lions Kulübü olma yolunda attığımız adımlara yenilerini ekleyip, ileride Etiler LC TV olacak Youtube kanalımızın içeriğine odaklanacağız. Toplantı kayıtlarımızın yayınlandığı kanalımızı dilediğiniz gün ve saatte ziyaret ederek geçmiş aylardaki toplantılarımızı izleyebilir, sanal ortamda katılımcı olabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımız arasına son eklenen Youtube kanalımıza abone olmanız bizi çok mutlu edecektir. Sosyal medya hesaplarımıza gösterdiğiniz ilgi ve postlarımıza yaptığınız katkılar her zaman gücümüze güç katıyor.
 


AYASOFYA'NIN DERİNLİKLERİ'NDEKİ SIRLAR BU AYIN TEMASI 


Eylül ayı genel toplantımızın konusu, yıllardır müze olarak hizmet veren, dünya mirası kabul edilen, ibadete zaten açık olduğu halde yakın geçmişteki spekülasyonlar ile gündeme gelen Ayasofya. Bu konudaki araştırma ve çalışmaları ile dünya çapında ses getiren Ayasofya'nın Derinlikleri belgeselinin yapımcısı ve yönetmeni Göksel Gülensoy, bu ayki konuk konuşmacımız. Gülensoy, yazdığı her kitap ile dünyada "çok satanlar" listesinde ilk sıralara yerleşen Dan Brown'ın Cehennem isimli kitabına da değer kattı. Yazar, aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 15 dile çevrilen kitabında ve sayısız röportajında Göksel Gülensoy'dan övgü ile bahsetti.

Toplantımız her zaman olduğu gibi konuya ve Lions’a ilgi duyan herkese açık. 

2020-2021 Çalışma Dönemi’nde toplantılarımıza ilgi yaratmak ve katılımı arttırmak önceliği ile başladığımız yeni bir uygulama var. Toplantılarımızı günlük yaşamın hüznü ve gürültüsü için unutan üyelerimize, Lion ve Loe dostlara, üye adaylarımıza tekrar tekrar hatırlatıyoruz. Etiler Lions Kulübü üye adaylarının tasarladığı bu özel davet görselleri ile önce TARİH bilgisini iletiyor, bir gün kala YARIN, toplantı gününde de BUGÜN hatırlatmasını yapıyoruz. Sosyal medya hesaplarımızda da bu düzen içinde peş peşe paylaşacağımız Eylül ayı genel toplantı görsellerimizi tasarlayan üye adayımız sevgili Mustafa Yurtkuran’a teşekkür ediyoruz...

HERKESE AÇIK
01-09-2020