lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

BU DÜNYANIN GÜZEL İNSANLARI, kuruluşunun 50.Yıl’ını kutlayan Etiler Lions Kulübü’nün yeni projesi. Hep kötülerin anlatıldığı, hep karanlık gösterilen dünyaya inat; iyilerin anlatılacağı ve başka renklerin olduğunun hatırlatılacağı bir seri, ilk bölümün teması da #KızÇocukları...
Kuruluşunun 50. Yılı'nı kutlayan Etiler Lions Kulübü, #BuDünyanınGüzelİnsanları projesi ile yepyeni bir dijital etkinlik serisi başlatıyor. Hep kötülerin anlatıldığı, hep karanlık yanı gösterilen dünyaya inat; iyilerin anlatılacağı ve başka renklerin olduğu dünyaya kapı açacak bir çalışma ortaya koyuyor. Lion olan ve olmayanların buluşup birlikte çalıştığı projenin #KızÇocukları temalı ilk bölümü 22 Nisan akşamı saat 19:30'da Zoom'da:
Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971


Projenin yola çıkış noktası #EarthDay yani #DünyaGünü, mevzuu #çevre kadar #insan ve yaptığı iyi şeyler ile ilgili. Yaşamı, iyi yanını anlatmaya odaklı, uzun soluklu bir çalışma. Projenin bir amacı da çevremizde olan ama tanımadığımız, başarılı ancak haberdar olmadığımız "bu dünyanın güzel insanları" ile bağ kurmak, içinde yaşadığımız toplum ile aralarında köprü kurmak. Böyle insanları, yaptıkları iyi şeyleri EtilerLions@gmail adresimize iletin ki herkes onları duysun, dinlesin, tanısın. İnanıyoruz ki #BuDünyayıİyilikKurtaracak
Etkinliğin koordinatörülüğü ise belgesel yapımcısı ve "Kız Günü Hikayeleri" kitabının yazarı Melda Davran üstleniyor.
#KızÇocukları temalı ilk bölüme yazar ve araştırmacı Melda Davran'ın yanı sıra Koruncuk Vakfı kurucusu ve Mütevelli Üyesi Nurdan Bilgin Sirman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Vakfı Genel Müdürü ve İlham Veren Adımlar kitap projesi yönetici Perihan Yücel ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar değer katacak.  
Bu dünyanın güzel insanları: Kız çocukları bölümü, tıpkı diğer dijital platform etkinliklerimizde olduğu gibi bir süredir ELC TV olarak hizmet veren Youtube kanalımızda da CANLI yayınlanacak. Lion'ların ve Lions'a ilgi duyanların gösterdiği yoğun ilgi sebebi ile katılımcıların huzuru ve güvenliği için toplantıya sadece ekranlarına gerçek isimlerini yazanlar kabul edilecek. Cihaz markası veya takma isimler ile gelenlere bu güncellemeyi yaptıktan sonra katılma izni verilecek.

Hakan Türkkuşu
Başkan
DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 
her konuda EtilerLions@gmail.com adresimize yazabilirsiniz
Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/
https://www.linkedin.com/in/etiler-lions-7a67a11a9/ 

2020-2021 Çalışma Dönemi toplantı ve etkinliklerimizi izlemek için:
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ 

İstanbul Etiler Lions Kulübü https://www.EtilerLions.com
Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org

HERKESE AÇIK
20-04-2021