lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Yenişehir Lions

Haber Bilgileri

Mersin Yenişehir Lions Kulübü 2018-2019 Dönemi Genel Yönetmen ve Yönetim Çevresi Kabine Üyeleri Ziyareti 09 Ocak 2019 günü akşamı başarı ile tamamlandı.

Kulübümüzü 10 Ekim 2018 günü Resmi ziyaretde bulunması planlanan ancak, uygulanamayan Mersin Yenişehir Lions Kulübü ne Genel Yönetmen Ziyareti

09 Ocak 2019 günü akşamı 19.00'dan itibaren, Mersin Divan Otelde gerçekleştirildi. Resmi, ziyaret programına; 6 Aralık 2018 günü beklenmeyen bir acı ve aciliyetle kaybettiğimiz(turnalarla ışıklar içinde kaybolan) merhume, Dönem Genel Yönetmenimiz  Berna ATEŞOĞLU(adına Adnan Babür GÜNDÜZ) , Konsey Başkanımız Yaşar ATEŞOĞLU, Sayın Ln. Şebnur GÜNDÜZ ve Yönetim Çevresi Kabine Üyelerimiz(YÇ Sekreterimiz Sayın Naime ARICIOĞLU ve YÇ Sayamanımız Sayın Necati ŞAFAK) katıldılar. Son dönemde birkaç etkinlikte birlikte aktivite yaptığımız Gülnarlılar Dernek Başkanı Abdullah ŞAHİN de toplantımıza konuk olarak katıldı. Standart Lions Toplantı Gündemimiz kapsamında, Kulüp Başkanı Halil DELİBAŞ tarafından kulübün tarihçesi, etkinlikleri ile ilgili sunum gerçekleşti. Sayın Genel Yönetmenimiz tarafından 15 ve 10 yıllık Lionlarımıza Teşekkür Belgeleri sunuldu, Kulübümüze ve başkanımıza mükemmellik peç ve pinleri takdim ettiler. Toplantı konuklarımıza Kulübümüzün flamalarının takdimi sonrası konuklarımız ve doğum günü olan üyelerimiz adına kesilen pasta ile sona erdi. Genel Yönetmenimiz Berna ATEŞOĞLU'nun hedeflerine yönelik olarak, İyiliğe kanat açmaya devam edeceğiz.



 



Lions sevgi ve saygılarımızla.



Halil DELİBAŞ



Yenişehir LK. YK. Dönem Bşk.


HERKESE AÇIK
13-01-2019