lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Akik Lions

Haber Bilgileri

7 adet katlanabilir yatak Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağışlanmıştır.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 2000 yılında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Servisi’nde çocukları tedavi görmekte olan aileler ile hekimlerinin bir araya gelmeleriyle kuruldu. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı; maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlayarak, kanserle mücadelede önemli bir gereksinim olan psikolojik destek ve çocuk psikolojisine uygun tedavi ortamı sağlamaktadır.



KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı), şehir dışından kanser tedavisi için İstanbul’a gelen çocukların aileleri ile birlikte konaklayabileceği bir ev işletmektedir. Bu evin giderlerinin tamamı ayni ve maddi bağışlarla sağlanmaktadır. Akik Lions Kulübü, Çocuk Kanseri ile Mücadele etkinlikleri kapsamında bu evde kalan ailelerin konaklamaları sırasında ihtiyaç duydukları 7 adet katlanabilir yatak temin edip vakfa teslim etmiştir.



Bu yatakların teslimi sırasında gereken fonun bir kısmı üyelerden bir kısmı ise Bakırköy Halk Eğitim Merkezi İngilizce kursu öğrencilerinden sağlanmıştır.



 


HERKESE AÇIK
09-03-2018