lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

LİONS/LEO MD

Haber Bilgileri

Uluslararası Başkanımız tarafından Dünya’da “Liderlik” alanında New Voice (Yeni Ses) olarak  118 R Yönetim Çevresi Genel Yönetmenimiz ZEYNEP KOCASİNAN'ı seçmiştir.

Uluslararası Başkanımız Sayın Gudrun Yngvadottir’in 2018-2019 Dönemi Programı New Voices’ın, dünya seçmeleri 11 Şubat 2019 tarihindeki ilan ile tamamlanmıştır. Sonuçlar “Lions Clubs International” Uluslararası Lions sosyal medya, blog ve Lions resmi internet sitesi ve resmi blogu “The Lions Blog”da “Congratulations New Voices” başlığı ile 11 Şubat 2019 akşamı yayınlanmıştır ve dünya ile paylaşılmıştır. https://www.lionsclubs.org/en/blog/Congratulations-New-Voices-Finalists



Dünya’da; Hizmet, Üyelik, Liderlik ve Tanıtım ve Halkla İlişkiler alanlarında, 4 alanda Uluslararası Başkanımız yarı finalistler arasından bizzat seçimlerini yapmıştır. Daha önce, 21 Ocak 2019 tarihinde New Voices Programının Hizmet, Üyelik, Liderlik ve Tanıtım Halkla İlişkiler alanlarında Dünya’daki 8 bölgeden 4 alan için 32 aday belirlenmişti. Lions Avrupa Bölgesi (CA4 Europa), Avrupa’nın “Liderlik” New Voice adayı olarak New Voices MD Koordinatörü Zeynep Kocasinan Genel Yönetmenimizi seçmiş ve dünya seçmeleri için Uluslararası Başkanımıza önermişti.



Bu defa, Uluslararası Başkanımızı Sayın Gudrun Yngvadottir’in seçimleri, “Lions Clubs International” resmi sayfalarından 11 Şubat 2019 akşamı yapılan duyurular ile dünyaya duyuruldu. Uluslararası Başkanımız Sayın Gudrun Yngvadottir, kendi resmi sosyal sayfalarında da 4 alan için seçtiği 4 New Voice Yeni Ses’in duyurusunu kurumsal Lions duyurusuna ek olarak ilan etmiş, paylaşmışlardır. Facebook Sayfa Adı: “Gudrun Yngvadottir - Lions Clubs International President” Uluslararası Başkanımızın Dünya’da “Liderlik” alanında New Voice Yeni Ses olarak  ZEYNEP KOCASİNAN Genel Yönetmenimizi seçmiş olduğunu büyük bir mutlulukla öğrenmiş bulunuyorum. Öncelikle kendisini, Avrupa New Voices Takımına, Avrupa’nın Liderlikteki New Voice Yeni Sesi’ seçtikleri ve Uluslararası Başkanımıza önerdikleri için, ve final aşamasında Uluslararası Başkanımıza bu onura Zeynep Kocasinan Genel Yönetmenimizi layık gördükleri için çok teşekkür ediyoruz.



 Hizmette Brezilya’dan, Üyelikte Kore’den ve Tanıtım Halkla İlişkilerde de Sri Lanka’dan birer kadın Lion diğer 3 alanda New Voice seçildiler. Uluslararası Lions Kulüpleri birliğimizin sosyal medya ve internet sayfalarında yer alan bu haberi, sizlere iletmekten büyük bir mutluluk duyduğumu belirtir, Genel Yönetmenimiz ve New Voices MD Koordinatörümüz  Zeynep Kocasinan ı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim..



Lions Sevgi ve Saygılarımla



Nasuhi ÖNDERSEV



Konsey Başkanı


HERKESE AÇIK
13-02-2019