lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Haber Bilgileri

“LIONS QUEST – YAŞAM BECERİLERİ” seminerlerine katılan 192 Anasınıfı- Sınıf – Branş Öğretmeni “Lions Quest Programını Uygulayabilir Öğretmen Sertifikası” almışlardır.

Lions Quest, temelinde bir BARIŞ EĞİTİMİ. “Barış Bireyde Başlar” gerçeğiyle kendi ve toplumu ile barışık, mutlu olan ve mutlu eden, toplumuna yararlı bireyler yetişmesine katkı sağlar.



Anaokulundan yetişkin çağa kadar hazırlanmış programları ile çocuk ve gençlere; değerler, kendine ve topluma saygı, takım çalışması, etkin iletişim  ,hedef koyma  toplumsal ve bireysel farkındalık, gönüllülük, sorumlu karar verebilme, akran baskısına ve kötü alışkanlıklara karşı direnç, sağlıklı yaşam gibi kişisel ve sosyal gelişim becerileri kazandırır.



Bugün, Lions Quest, dünyada 105 ülkede kendi dilleriyle uygulanmaktadır. Dünyadaki Sosyal-Duygusal Eğitim Programları arasında en iyi ilk üç arasındadır.



Ülkemizde ise MD’nin tek ortak ANA Projesi ve Koruyucu Eğitim Programıdır.



2017-2018 Hizmet Döneminde Koordinatörlük olarak kulüplerimizin sponsorluğunda ve destekleriyle değişik tarihlerde Ankara -Adana ve Mersin’de organize edilen “LIONS QUEST – YAŞAM BECERİLERİ” seminerlerine katılan 192 Anasınıfı- Sınıf – Branş Öğretmeni “Lions Quest Programını Uygulayabilir Öğretmen Sertifikası” almışlardır. Bu seminerlere katılan öğretmenlerimiz inanılmaz keyifli anlar geçirdiklerini ve böyle bir programa dahil oldukları için çok mutlu olduklarını ifade etmişlerdir.



12 -13 Haziran 2018 tarihinde Ankara 27 Aralık Lions Ortaokulu Öğretmenlerine, Ortadoğu Lions Kulübü Sponsorluğunda düzenlenen dönemin “Final Seminer” i yapılmıştır.


HERKESE AÇIK
12-06-2018