lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

LİONS/LEO MD

Haber Bilgileri

Dünya Temizlik Günü olarak ilan edilen 15 Eylül Cumartesi günü için, hem bağımsız gruplar şeklinde hem de dünyanın ve Türkiye’nin belirli noktalarında düzenlenecek etkinlikler ile katılımcılar ellerine eldivenleri geçirip, sokaktaki ve doğadaki çöpleri topladı.

15 Eylül 2018 Cumartesi günü dünyanın en büyük sivil hareketlerinden biri gerçekleşti. Bu yıl 10. yılını kutlayan “Let’s Do It – Haydi Yapalım” hareketi 15 Eylül’de herkesi çevremizi daha yaşanabilir hale getirmeye çağırdı.



Dünya Temizlik Günü olarak ilan edilen 15 Eylül Cumartesi günü için, hem bağımsız gruplar şeklinde hem de dünyanın ve Türkiye’nin belirli noktalarında düzenlenecek etkinlikler ile katılımcılar ellerine eldivenleri geçirip, sokaktaki ve doğadaki çöpleri topladı..



Etkinliklerin asıl amacı “çöp körlüğü” yaşayan insanlara devasa bir harekete geçme projesi ile farkındalık kazandırmaktı.



Onlarca Türk Lion'ları ve Leo'ları Türkiye'nin bir çok şehirinde ellerinde torba bir çok bölgenin temizliğini yaptı.Yaptıkları bu hizmeti ve ÇEVRE SORUMLULUĞU'na örnek olabilmek adına #sorumlulukaliyorum #WorldCleanupDay #lionsturkiye #dunyacoptoplamagunu #Lions #LionsClubs #Turkey



hashtag'leri ile sosyal medyada paylaşımlarda bulundular.


HERKESE AÇIK
16-09-2018