lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Haber Bilgileri

Mağusa Mesarya Lions Kulübü 2019-2020 Hizmet Dönemi Temmuz ayı toplantısı.
2019-2020 Hizmet Döneminin ilk toplantısı 9 Temmuz akşamı yapıldı. Dönem Başkanı Ln. Fetine Avcı’nın açılış konuşması ile başlayan toplantı Lions Törel İlkelerinin ve Amaçlarımızın okunması ile devam etti. Bazı önemli kararların da alındığı aylık toplantıda Dönem Başkanımız Ana Aktivitesi hakkında bilgiler paylaştı. Kulübümüze transfer olan Ln. Fikret Şendil Komite Başkanı olarak yapmayı düşündüğü projeleri hakkında bilgiler aktardı.
2017-2018 Hizmet dönemi için Uluslararasından kulübümüz üyelerine son 4 dönemde 4 diamond’lı hizmet patchlerinin 4’ünü birden kulüp olarak almış olmamızdan dolayı kulüp üyelerimize diamondlı Centennial Service Challange pinleri ilgili Dönem Başkanı Ln. İbrahim Genç tarafından takdim edildi.
Ayrıca kulüp bayrağımıza gelen 4 gemstone ve diabetes pathcleri de üyelerimiz ile birlikte bayrağımıza takıldı.
Ödüllerin gelmesi için 1 yıl boyunca yazışmalar yapan Kurucu Başkanımız Ln. İnanç Genç’e emek ve katkıları için ayrıca teşekkür ederiz.
GST Koordinatörümüz Ln. Çağın Zort’a kulübümüze kazandırmış olduğu üyelerin 3 yıldan fazla kulüpte üyeliklerinin devam ediyor olmasından dolayı Uluslararasından gelen Diamond Centennial Award pini Ln. İbrahim Genç tarafından takdim edildi. 
Mutlu günlerin kutlanmasından sonra toplantımız sona erdi.
HERKESE AÇIK
09-07-2019