lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

Lions Türkiye Konfederasyonu 2019 Fark Yaratan Kadın Girişimci yarışması başlıyor.

Lions Türkiye Konfederasyonu 2019 Fark Yaratan Kadın Girişimci yarışması başlıyor.



Yarışma, ülkemiz kadınların girişimciliğe özendirilmesi, başarılı Kadın Girişimcilerin rol model olarak toplumda görünür kılınması ve ödüllendirilmesini amaçlar.



1917’de kurulan Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği’nin tarihinde ilk kadın Uluslararası Başkanımız olan Sayın Gudrun Yngvadottir’in New Voices Programı ilham kaynağımızdır. New Voices, kadınların yaptıkları çalışmaların takdir edilmesi ve desteklenmesini hedefleyen bir programdır.



TÜRKİYE’NİN BAŞARILI KADINLARI



Başarmak için geç olduğunu değil vazgeçmek için erken olduğunu fark etmeniz gerekiyor. Zira vazgeçmek kolay, başarmak olay olur.



Faaliyet süreci başlayan projelerin, planlanan ilerlemeyi sağlayabilmesi projenin başarı kriterlerine bağlıdır. Kusursuz planlanmış bir proje, başarı koşullarını ve riskleri kapsayacağı için projenin ilerleyişini de ön görmenizi sağlar. Hibe başvurusunda bulunan proje sahiplerinin fikirleri belirli kriterlere göre değerlendirilir ve bu kriterler projenin başarılı bir sonuç alıp alamayacağı konusunda fikir verici niteliktedir.



SON BAŞVURU TARİHİ : 6 Mayıs 2019



18-35 yaş tüm girişimci kadınlar yarışmaya başvurabilirler.



GENÇ GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ



Başarılı bir iş kurmak ve büyütmek için olağanüstü girişimcilik ruhu ve vizyonu ile azmini ve emeğini sergileyen ve diğer girişimciler için ilham kaynağı olan genç bir kadın girişimciye verilecektir.



DİGİTAL VE TEKNOLOJİ GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ



Yeni bir bilgi, hizmet, ürün veya çözüm sunan yenilikçi bir iş yaratmak için bilim ve teknolojiyi kullanan bir kadın girişimciye verilecektir.



SOSYAL GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ



İşinde, özel hayatında ,toplumda önemli sosyal etkiler yaratan ve yenilikçi ürün yada hizmetiyle sosyal, kültürel, eğitim, çevre yada finansal zorluklara çözüm üreten bir girişimci kadına verilecektir.



TARIM GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ



Tarım sektöründe önemli bir iş başarısı elde eden, toplumunda veya ülkesinde gıda güvenliği üzerinde büyük etkisi olan girişimci bir kadına verilecektir.



TASARIMCI ÖDÜLÜ



Sanat, moda, reklam, tasarım veya el sanatları endüstrisinde yaratıcı girişimci olarak yer alan bir kadına verilecektir.



Detaylı bilgi ve başvuru için http://lionsfykg.com


MD118 Kadın ve Aile Ulusal Komisyonu

kadinveaile@lionsturkiye.org


HERKESE AÇIK
22-04-2019