lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

DİĞER
Etiler LC #LSAMÖ - Lion Samim As Mükemmellik Ödülü anketimizde oylama sürüyor...
Türk Lions'unun en büyük vefa programı olan ve Etiler Lions Kulübü üyesi Samim As'ın anısını yaşatmak amacı ile ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Lion Samim As Mükemmellik Ödülü 2021 adayları için oylama başladı. Kısaca #LSAMÖ olarak anılan bu eşsiz vefa programı, Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu ve TLV - Türk Lions Vakfı işbirliği ile sürüyor.
Türk Lions'unun "çatı vakfı" kabul edilen kısa adı TLV olan Türk Lions Vakfı için 1992-2004 yılları arasında  Başkanlık görevini üstlenlenen Lion Samim As, Uluslararası Lions 118T Yönetim Çevresi 1984-1985 Hizmet Dönemi'nde Genel Yönetmenlik, 1988-1989 yılları arasında da Uluslararası Lions 118 Çoğul Yönetim Çevresi Konsey Başkanlığı yapmıştı.
Samim As (PCC) 50. Yıl'ını kutlayan Etiler Lions Kulübü'nde de ilki 1975-1976, ikincisi ise 1978-1979 olmak üzere iki dönem Başkanlık yaptı.
Eşsiz bir dijital platform projesi...
Bu yarışma sadece Türk Lions’u içinde saygın bir yeri olan Lion Samim As’ı anmaktan ibaret değil. Bu yarışma ile kamuoyunda doğru bir Lions algısının yeniden oluşturulması amaçlamakta. Bu sebeple yarışmanın adında da “Lions” vurgusu var ve en başta yer alıyor.
Salgın sebebi ile hemen her alanda yaşanan kısıtlamalar ile dijital platform unsurları ile aşılıyor. Elektronik ortamdaki Google Form ile başlatılan aday gösterme sürecinin devamında adayın seçilmesi için SurveyMonkey'de bir başka anket formu devreye giriyor. Yüzde 100 güvenli, risksiz ve temassız bu ortamda sonuçlar da el değmeden elektronik olarak analiz edilecek ve sonuç da yine bir dijital platform etkinliğinde açıklanacak.
Nasıl oy kullanacaksınız?
Her yılın Ocak ayında duyurulan, Şubat ve Mart aylarında aday gösterme süreci devam eden, Nisan ayında da oylamanın yapıldığı #LSAMÖ sonuçları Mayıs ayında açıklanacak.
Oy kullanmak için tek sorudan oluşan ve tamamlaması 1 dakika süren anket için https://tr.surveymonkey.com/r/JHSZPXM linkine tıklamanız, kendi adayınızı işaretlemeniz ve sonunnda BİTTİ demeniz yeterli. Bir kez oy kullanabileceğiniz anket linki 30 Nisan akşamına kadar açık kalacak. 
ANKET linkine www.EtilerLions.com web sitesinden erişilebilecek.
 
HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

01-04-2021 00:01
30-04-2021 23:59
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
İzzetpaşa, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama
AYSAN SAKAR MD118 Konseyi adına...
ERIM DINC TLV - Türk Lions Vakfı adına...