lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

EĞİTİM
Etiler LC #BuDünyanınGüzelİnsanları e-Panel serinin ikincisi #EvGençleri ile gençlere fırsat sunuyor.
Kuruluşunun 50. Yıl’ını kutlayan Etiler Lions Kulübü'nün "karanlıklara inat aydınlık" anlayışı ile başlattığı #BuDünyanınGüzelİnsanları e-Panel serisinin ikincisi 20 Haziran akşamı #EvGençleri teması ile gerçekleştirlecek. 
Koordinatörlüğünü araştırmacı ve belgesel yapımcısı Melda Davran'ın, moderatörlüğünü de Mentor Akademi kurucusu ve eğitimci #Lion Dr. Aylin Demiray Özden'in üstlendiği etkinliğe TEDi Eğitim Danışmanlık kurucusu ve eğitimci Ümit Ünker, kısa adı TKYD olan Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi ve Yönetim Danışmanı Fatih Tamay ve yeni nesil iş arama platformu Hemenİş kurucusu ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Mükrime Alptekin değer katacak.
Projenin 22 Nisan 2021 Perşembe akşamı dijital platform etkinliği olarak Zoom’da düzenlenen #BuDünyanınGüzelİnsanları > #KızÇocukları temalı ilk bölümünden sonra sırada #EvGençleri var. Eğitimlerini tamamladıkları için öğrenci olmayan, iş bulamadığı için çalışmayan, hatta stajer olarak bile kabul edilmeyen bu gençlere dünyada “not in education, employment or training” sözcüklerinin ilk harflerinden oluşan NEET tanımı yakıştırılıyor. Türkçe’de de #EvGençleri olarak geçiyor.
Etiler Lions Kulübü öncülüğünde Bebek Lions Branch Club ve Türkiye Mentorlar Sanal Lions Kulübü ortak çalışması, Mentor Akademi tarafından desteklenen, Lion ve Lion olmayanların gönüllülük esası ile birlikte çalıştığı #KendiniTanıKendinBaşar projesi, pandemi ve ekonomi kaynaklı olumsuzluklardan en çok etkilenen gençler için geniş kapsamlı bir program olarak tasarlandı. #EvGençleri'ne profesyonel yaşama daha iyi hazırlanmalarını sağlamayı ve ihtiyaç duyacakları temel yetkinlikleri kazandırmayı hedefliyor.
Eğitimlerin mentorlar ile birebir sunulacağı programın tanıtılacağı lansman etkinliği, özellike 25 yaş civarında olan NEET'ler için çok yararlı olacak. #KendiniTanıKendinBaşar programına katılmak isteyenlerin başvuru formu doldurması gerekiyor:
#KendiniTanıKendinBaşar Programı Başvuru Formu
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfytZ2X3TMPpL3MGuOeyUW6bl5__28GTvOD5lJ3DLNmwn4e-w/viewform 

HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

20-06-2021 19:30
20-06-2021 22:00
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
İzzetpaşa, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama