lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Ankara Maltepe Lions

Etkinlik Bilgileri

AKTİVİTE
Türkiye Körler Vakfı Yararına Düzenlenen Tiyatro Etkinliği

ANKARA’LI TİYATROSEVERLER, TÜRKİYE KÖRLER VAKFI YARARINA PANORA AVM’DE YAPILACAK ETKİLEŞİMLİ TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞUYOR.



 



Türkiye Körler Vakfı, Ankara  Maltepe Leo ve Ankara Maltepe Lions Kulüpleri tarafından organize edilen tiyatro etkinliği, “Tiyatro Beni Görüyor, Ya Siz?” sloganı ile Panora AVM Serhat Kılıç Sahnesi’nde 14 Ocak 2018 Pazar günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek.



 



Türkiye Körler Vakfı yararına gerçekleştirilecek etkinlikte, hukukçu yazar Ferdinand von Schrach tarafından yazılmış ve dünyanın bir çok ülkesinde gösterime girmiş “Terör” tiyatro oyunu sahnelenecek. Oyunda “insan onuru” kavramı irdelenip sorgulanıyor. İnsan hayatı, başka insanların hayatı ile teraziye konulabilir mi? Karar, jüri görevini üstlenen seyircilerin oylaması ile belirlenecek.



 



Bu tiyatro oyunundan elde edilecek tüm gelir, Türkiye Körler Vakfı Trabzon Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımı için bağışlanacaktır.



 



Türkiye Körler Vakfı, 1974 yılından beri, göz nurunu korumak, körlerin eğitimini ve rehabilitasyonunu,görme engelli çocukları, gençleri, yurttaşları; saygın, onurlu, bağımsız ve esenlikli yaşama hazırlamak için bir araya gelmiş,bu amaçlara hizmet için GÖNÜLLERİNİ ortaya koymuş kişilerden oluşan bir vakıftır.



 



Sosyal sorumluluk yararına yapılacak tiyatro etkinliği biletleri Biletix’ten temin edilebilecek. You Media Works’ün basın sponsorluğunda gerçekleştirilecek tiyatro etkinliğine tüm gönüllüler, tiyatroseverler ve basın mensupları davetlidir.


HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

14-01-2018 20:00
14-01-2018 21:30
ANKARA
Serhat Kılıç Sahnesi
Panora AVM Serhat Kılıç Sahnesi Oran Mahallesi, No:182, Kudüs Cd., 06450 Çankaya/Ankara

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Ankara Maltepe Leo Ortak Aktivite
Kişi Açıklama