lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Babil Lions

Etkinlik Bilgileri

AKTİVİTE
ÇUKUROVA BÖLGESİ LİONS TİYATRO ÖDÜLLERİ DAĞITTIK

118-U Uluslararası yönetim Çevresinin Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler Kapsamında Mersin Babil Lions Kulübü ve Adana Seyhan Lions Kulübünün ortak projesi
“USTALARA VEFA , SANATA DESTEK” adıyla başlattığımız ÇUKUROVA BÖLGESİ LİONS TİYATRO ÖDÜLLERİ sahiplerini bulmuştur.
Tarsus Amerikan Kolejinin desteğiyle gerçekleştirilen etkinliğimize Geçmiş Dönem Genel Yönetmenimiz Sn.Ln. Cüneyt Kamil Erginkaya ,Genel Yönetmen Vekilimiz Sn.Ln.Ayşegül Taş, Sanatsal Etkinliklet Takım Üyesi Sn. Ln. Piyale Çataklı ,Tiyatro Sanatçımız Sn.SERPİL TAMUR , Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu Sanatçıları,Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu Sanatçıları, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanatçıları,Adana Devlet Tiyatrosu Sanatçıları,Tarsus Amerikan Kolejinin , Lion Dostu SanatSeverlerin Katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.Etkinliğimize katılımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz.
Projemizin Sanat Yönetmeni Sn.Ln.CAN MURAT YAŞAR ŞENGEL’e Sanat Adına Yaptığı Eşsiz Katkılardan ve Emeklerinden Dolayı Sonsuz Teşekkür Ederiz.
Adana Seyhan Kulübü Başkan ve Üyelerine ,Mersin Babil Lions Kulübü Başkan ve Üyelerine SANAT ADINA GÖSTERDİKLERİ DUYARLILIKTAN dolayı çok teşekkür ederiz.
Sanatın aydınlattığı tüm yerlerde, umut bir filiz olarak büyüyecek ve onun ışığı altında köklü bir ağaca dönüşecektir. Bu yaşam ağacının dalları ile tüm insanlığa bilgi, aydınlık, kültür meyvelerini en olgun bir meyve olarak sunacaktır. Muasır medeniyetler seviyesinin bir kökü işte bu sanat ağacından geçmektedir. Sanatın ışığında koşmak ve ışığının altında geleceğe tüm inançla yol almak dileğimizle...
Lions Sevgi ve Saygılarımızla
İSTE ÇALIŞ GÜLÜMSE
Dönem Başkanı
SÜREYYA ESEN
 
HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

28-04-2022 15:00
28-04-2022 18:00
MERSİN
Tarsus Amerikan Koleji
Caminur Mh., Cengiz Topel Cad. No:44, 33440 Tarsus/Mersin

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama