lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Babil Lions

Etkinlik Bilgileri

EĞİTİM
Z KÜTÜPHANE AÇTIK!!!
“Mümkün olsaydı her karış toprağa buğday eker gibi kitap ekerdim."
Mersin Babil Lions Kulübü Genel Yönetmenimiz Ln. Sn. Muzaffer Çetin Projesi olan Okullarda Z KÜTÜPHANE projesini SiLiFKE/UZUNCABURÇ İLKÖĞRETİM OKULUNDA gerçekleştirmenin onurunu yaşamaktayız.
MERSİN Babil Lions Kulübü Üyemiz Sevgili ELMAS AYDOĞDU ve biricik evladı BEKİR KEREM AYDOĞDU ‘ya Kütüphanemizin Yapımını Üstlenerek Eğitime verdikleri eşsiz katkıdan dolayı sonsuz teşekkür ederiz.
Lions Eğitim Vakfı Başkanı Ln. Sn. Figen Mercanoğluna ve üyelerine kitap bağışlayarak ve eğitime verdikleri destek için çok teşekkür ederiz
Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni ve Konsey Başkanı Adayı Ln. Sn. Ender Sakintuna ve Eşi kitap bağışında bulunarak eğitime destek verdikleri için çok teşekkür ederiz.
Mersin Babil Lions Kulübü Üyemiz Ln. Sn.Jülide Donat kitap bağışında bulunarak eğitime destek verdiği için çok teşekkür ederiz.
Tarsus Amerikan Koleji Öğrencisi kızım Beril Esen Kitap ve Zeka oyunları ve seti bağışında bulunarak eğitime destek verdiği için çok teşekkür ederiz.
Kütüphanemizin açılışında süpriz yapan ,14. Bölge Başkanımız Ln.Sn.Havva Öngunsel Silifke Belediyesi Folklor Ekibiyle bizleri karşılayarak şenlik havasında açılış yapılmıştır. Sonsuz teşekkür ederiz.
Kütüphanemizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran, Genel Yönetmenimiz Ln. Sn. Muzaffer Çetin,Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni ve Konsey Başkanı Adayı Ln. Sn. Ender Sakintuna ve Eşi, Geçen Dönem Genel Yönetmeni ve Konsey Başkanı Ln. Sn. Cüneyt Kamil Erginkaya, Genel Yönetmen Vekilimiz Ln. Sn. Ayşegül Taş,Yönetim Çevresi Sekreteri ve Saymanımız Ln. Sn. Yonca Kosif,Lions Forward Koordinatörü Ln. Sn. Pamir Diril,Lions Gurme Takım Lideri Ln. Sn. Keriman Diril,5. Kesim Başkanı Ln. Sn. Meltem Döner,4. Bölge Başkanı Ln. Sn Şehnaz Demirkaan Çetin,14. Bölge Başkanımız Ln. Sn. Havva Öngunsel,Ankara Dikmen Lions Kulübü Üyeleri,Ankara Başkent Lions Kulübü Üyeleri ,Mersin Babil Lions Kulübü Üyeleri ,Uzuncaburç İlkokulu Müdürü Sn. Ziya Üçal , Uzuncaburç ilkokulu öğretmen ve öğrencileri ,Silifke Belediyesi Folklor ekibine katılımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz .
Lions Sevgi ve Saygılarımla
İSTE ÇALIŞ GÜLÜMSE 
Dönem Başkanı
SÜREYYA ESEN
HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

12-05-2022 13:00
12-05-2022 16:00
MERSİN
Uzuncaburç İlkokulu
Uzuncaburç, Uzuncaburç Köyü Yolu, 33940 Silifke/Mersin

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama