lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Babil Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Genel Kurul Toplantısı

Geç oldu Güç olmadı sevgiyle ,gururla,başarılarla dolu  bir yılın ardından Genel Kurulumuzu Tamamladık. Dönemimizi  kesin çalışma raporu ve bütçesini ibra ettik.Yeni Yönetimimizi seçtik ve onayladık.



Hizmet Ediyoruz!



diye çıktığımız 



2021-2022 Döneminde ihtiyaç sahibi insanlara ,hayvan dostlarımıza ,doğaya dokunduk ,farkındalık yarattık ,dost kapısı olduk.



Karşılıksız hizmetin sevgi yolu olduk.Başarı dolu dönemde Sevgili Genel Yönetmenimiz Sn.Ln. Muzaffer Çetin ve yönetimi sevgisi ,samimiyeti ,sıcaklığıyla  hep destek ,tam destek oldu çok teşekkür ederiz.



İSTEDİK ÇALIŞTIK GÜLÜMSEDİK 



Mersin Babil Lions Kulübümüzün çok değerli üyeleri sizinle ve desteklerinizle birlikte çok başarılı hizmetlere vesile olduk.



Değerli kurucu başkanımız ve Genel Yönetmenimiz Sn.Ln Ayşegül Taş bizi  lionistlik bilgisi,tecrübesi ,hoşgörüsüsevgisi ,enerjisiyle Genel yönetmen Kulübü Olma Onurunu ve gururunu yaşattı.Çok Teşekkür Ederiz.Her zaman kulübümüz yanında ve hizmetinizde  olacaktır.



KALPLERDE HİZMET YARIŞINDAYIZ



Diyerek 2022-2023 Dönemi Hizmetlerimizi Genel Yönetmen Kulübü olarak ,yönetim  Başkanımız  Ln. Feriha Öner ,Sekteterimiz Ln. Ruhan Özyiğit ,Saymanımız Ln.Yasemin Kılıç önderliğinde ve çok değerli Mersin Babil Lions Kulübümüz Üyeleriyle birlikte hizmetlerimize kaldığımız yerden sevgiyle ,coşkuyla devam edeceğiz.Yeni Dönem Başkan ve Yönetim üyelerini tebrik eder başarılar dileriz.Yolumuz açık olsun.



Mersin Babil Lions Kulübü Üyelerine ve başarı hikayelerimizde  bizi  destekleyen öncelikle aileme ,akrabalarıma , dostlarıma , arkadaşlarıma,komşularıma ve Lion ve Lion dostu herkese çok teşekkür ederiz.



BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ!



Lions Sevgi ve Saygılarımla



İSTEDİK ÇALIŞTIK GÜLÜMSEDİK 



Dönem Başkanı 



SÜREYYA ESEN


HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

30-06-2022 18:00
30-06-2022 23:00
MERSİN
Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulubü
İnönü Bulv.Hilton oteli yanı, Pirireis, 33110 Yenişehir/Mersin

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama