lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

LİONS/LEO MD

Etkinlik Bilgileri

EĞİTİM
RUNTALYA; DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN KOŞUYORUZ!

AYDINLIK YARINLARA, DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN KOŞUYORUZ!
www.lionsruntalya.com/

Runtalya “Uluslararası Antalya Maratonu” ilk kez 19 Mart 2006 tarihinde 850 kisi ile Runtalya Uluslararası Antalya Maratonu adıyla start aldı. Dünyanın dört bir yanından ve yurt içinden her yıl artan yüksek katılımlarla gerçekleşen başarılı organizasyon,  her yıl mart ayının ilk pazar günü olacak sekilde her yıl devam etmektedir.

Profesyonel atletlere hitap ettiği kadar, koşu deneyimi az olan amatör sporcuların da ilgi gösterdiği Runtalya Maratonu, sezonun ilk yarışı olması ve mevsimsel özellikleri ile ideal bir koşudur. Sportif özelliklerinin yanı sıra, birçok yan etkinlik ve eğlenceli aktivite ile 3 gün süren bir spor festivali ve ülkemizin en büyük lifestyle maratonudur. 

Her yıl Mart ayının ilk haftası Pazar günü düzenlenen Runtalya, spor ve tatili bir araya getirmesi, tırmanışsız düz parkuru, güzergah üzerindeki şehir güzellikleri, tarihi dokusu ve dünyaca ünlü Antalya sahilini parkurunda bulundurmasıyla Türkiye’nin en sevilen koşularından biri kabul edilmektedir. 

Runtalya Maratonu’nun farklı mesafelerdeki koşu katılımı ile her yıl yaklaşık 10.000 koşucuya ev sahipliği yapması beklenmektedir. 

Lions bu dev organizasyonda Co-Sponsor (MALZEME-TEDARİK sponsoru) olarak yer almaktadır. Bu nedenle Lions’un tanıtımı için çok önemli bir organizasyondur.

5 Mart 2023 Pazar günü gerçekleşecek 2023 Runtalya Uluslararası Antalya Maratonu hakkında detaylı bilgi ve katılım için 



www.lionsturkiye.org/runtalya-lions
 


HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

05-02-2023 09:00
05-03-2023 09:00
ANTALYA
Cebesoy Caddesi
Balbey, Cebesoy Cd., Muratpaşa/Antalya

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama