lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

100. Yıl Altın Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Kasım Ayı Olağan Kulüp Toplantısı

Değerli Lionlar ve Sevgili Leolar



 



100. Yıl Altın Lions Kulübü' nün Kasım ayı olağan toplantısını 12 Kasım Pazartesi 20.30-22.30 saatleri arasında Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleştireceğiz.



 



“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyerek yüreğimizde, aklımızda, fikrimizde ölümsüzleşen bir lideri ölümünün 80. yılında bir kez daha özlemle anacağımız bu gecede sizleri Atatürk’ün, Fikriye Hanım’a ithaf ettiği, duygusal sözler içeren ve bir iç dökme şeklindeki şiiri ile Fikriye Hanım’ın Ata’mıza yazdığı şiirini içeren Ümmid-i Aşkım albümü ile buluşturacağız. Sabiha Gökçen ve Cemil Bozok'un manevi oğulları olan eski Cumhurbaşkanı danışmanı Atatürk tarihçisi Eriş Ülger' de emanet olan bu şiirleri besteleyip seslendirerek bir ilke imza atan sevgili üyemiz Serap Yenici ile Ata'mızın duygu yüklü özel dünyasında yolculuğa çıkaracağız.



 



Ayrıca; uzun zamandır kilo veremeyen dostlarımızdaki gözle görülür incelmenin sebebi zat-ı muhterem ile sizleri tanıştıracağız. Çağımızın hastalığı olan obezite ile mücadelede bizlere yol gösterebileceğine inandığımız beslenme koçu Sayın İlter Faik Kaya’ dan çok değerli bilgiler alacağız. Esprili kişiliği yanı sıra listeyi danışanına değil, danışanını listeye uyduran bir çalışma prensibi olan konuk konuşmacımız için şimdiden yönelteceğiniz sorularınızı hazırlamanızı öneriyoruz.



 



Bizleri güçlü kılan kıymetli varlığınız ile toplantımızda sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağımızı belirtir, katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz.



 



En derin Lion Sevgi ve Saygılarımızla,



2018-2019 Dönem Başkanı



Fatma ALTUN



 


HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

12-11-2018 20:30
12-11-2018 22:30
İSTANBUL (ANADOLU)
Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Faruk Ilgaz Tesisleri
Fenerbahçe Mahallesi, Tur Yolu Sk. No:10, 34726 Kadıköy/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama