lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

100. Yıl Altın Lions

Etkinlik Bilgileri

EĞİTİM
Scrapbook Atölyesi

Scrapbook teknikleri ile Anneler Günü temalı atölye çalışması 17 Ocak Perşembe Günü Kilercibaşı Köşkü’nde başlıyor. Kadın Danışma Komitesi ile birlikte 100. Yıl Altın Lions Kulübü ve MyChocolate kurucusu Sevgili Nilgün Güneş ortak çalışması olarak ayda bir yapacağımız bu atölye 10.00-13.00 ve 14.00-17.00 saatlerinde iki workshop olarak planlanmıştır. Her workshopta 6 kişilik gruplar halinde çalışılacaktır. Tüm malzeme, araç ve gereçler MyChokolate tarafından getirilecektir. Atölyelere katılım bedeli ile birlikte buradaki çalışmalarda yapılan tüm ürünlerin kermes satışından elde edilecek gelirin tamamı Anadolu’da bir köy okulunun kütüphane yapımı ve kitapları için bağışlanacaktır.



 



Sonuç olarak hep birlikte el emeği hediyeler hazırlamayı öğrenirken biraz da keyifli vakit geçirmiş olacağız. Sevgili Nilgün Güneş eğitim için gerekli tüm malzemeleri bize sağlamakla kalmayıp, eğitim bedelinin tamamını da projeye bağışlamaktadır. Bizler de atölye çalışmalarında yapığımız ürünlerin kermes satışlarından gelen gelirin tamamı ile kütüphane projesine destek olacağız.



 



Eğlenerek yeni şeyler öğrenmenin keyfine bir de kitap ve kütüphane bağışlama keyfi eklemek isterseniz sizleri de bekleriz.



Fatma ALTUN



100. Yıl Altın Lions Kulübü



Dönem Başkanı



 


HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

17-01-2019 10:00
17-01-2019 17:00
İSTANBUL (ANADOLU)
Yazıcıbaşı Sk. No:1
Feneryolu Mahallesi, Yazıcıbaşı Sk. No:1, 34724 Kadıköy/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama