lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC kasım ayı genel toplantısı | Konuk konuşmacı: Dr. İzel Levi Coşkun
Etiler Lions Kulübü'nün kasım ayı genel toplantısını, 18 Kasım 2019 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, Sürmeli Otel, Gayrettepe'de gerçekleştireceğiz. 
Toplantımızda bir de ilk'e imza atacağız...
 
ETİLER (118T) ve BURGAZADA (118Y) LIONS KULÜPLERİ


İKİ KITAYI ORTAK TOPLANTIDA BULUŞTURACAK


İki kıtanın buluştuğu, Batı ve Doğu kültürlerinin kaynaştığı İstanbul'daki Uluslararası Lions Kulüpleri'nin iki farklı Yönetim Çevresi, 118T'den Etiler ile 118Y'den Burgazada Lions kulüpleri ortak toplantı ile bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. 
18 Kasım 2019 Pazartesi günü, saat 19:30'da Sürmeli Oteli'nde gerçekleştirilecek kasım ayı ortak toplantısını Etiler Lions Kulübü (Derneği Yönetim Kurulu) Başkanı Lion Hakan Türkkuşu ile Burgazada Lions Kulübü (Derneği Yönetim Kurulu) Başkanı Lion Güliz Ercan birlikte açacak, birlikte yönetecek ve birlikte kapatacak. Toplumsal barışın sürekliliği ve sürdürülebilir olması temasının ele alınacağı toplantıda, her iki kıtada dönem boyunca gerçekleştirilen etkinlikler paylaşılacak ve ileride gerçekleştirilecek hizmetler konuşulacak. 

Geceye TÜSİAD Bu gençlikte İŞ var! Çalışma Grubu Başkanı, Mazars Denge CEO | Kurumsal Sürdürülebilirlik Elçisi, Sivriada’ya Kıymayın kampanyasının öncüsü, Dr. İzel Levi Coşkun “ekolojiden ekonomiye süreklilik mi, sürdürülebilirlik mi?” konuşması ile değer katacak.

 
KONUK KONUŞMACI
Dr. İzel Levi Coşkun

 


1973 İstanbul doğumlu olan Dr. İzel Levi Coşkun, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, University of lllinois at Urbana Champaign’de MBA yaptı. 2004-2014 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde girişimcilik dersi veren Dr. Coşkun “Kurumsal Sürdürülebilirlik” konulu teziyle Marmara Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nde doktor oldu. 1991 yılında iş hayatına atılan Dr.Coşkun, muhasebe, bağımsız denetim, vergi, danışmanlık ve iç denetim alanlarında uzmanlık kazandı. 2010’dan beri muhasebe, denetim, vergi ve danışmanlık şirketi Mazars Denge’nin CEO’su olarak görevini sürdüren Dr. İzel Levi Coşkun, 2018’den beri Kurumsal Sürdürülebilirlik Elçisi olarak Mazars’da ve tüm paydaşlarında sürdürülebilirlik bakış açısının yaygınlaştırmak için ç
HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

18-11-2019 19:30
18-11-2019 23:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Surmeli Istanbul Hotel
Gayrettepe, Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3, 34349 Şişli/Beşiktaş/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama