lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

DİĞER
Lion Samim As Mükemmellik Ödülü programı başlıyor…
İstanbul Etiler Lions Kulübü Derneği Yönetim Kurulu, 13 Mayıs 2019 tarihinde vefat eden üyesi, Türk Lions’unun ve Türk Lions Vakfı’nın saygın ismi Lion Samim As (PCC) adına, yaşamındaki prensiplere uygun olarak bir mükemmellik ödülü programı başlatıyor. Önerilecek adaylar için başvuruların 29 Şubat 2020 Cumartesi akşamına kadar tamamlanması gerekiyor.  

Lion Samim As Mükemmellik Ödülü Yönetmeliği

1) Lion Samim As Mükemmelik Ödülü yaşadığı topluma mesleği, sanatı veya duyarlılığı ile hizmet eden herkese açıktır. Ülkemizin refahı ve yücelmesi, insanlığın barış ve mutluluğu için çalışan herkes, Lion ve/veya Leo olup olmadığına bakılmaksızın aday gösterilebilir.
2) Aday gösterenin MD118 Lions Kulüp’lerinden birinde en az bir yıllık üye olan, son bir yıl içinde en az dokuz toplantıya katılan, mali yükümlülüklerini yerine getiren bir Lion veya Leo olması esastır. Lion ve Leo’lar kendini de aday gösterebilir. Lion ve/veya Leo olmayanların önerdiği adaylar değerlendirme dışı bırakılacaktır.
3) Aday gösteren Lion veya Leo, adayının kim olduğunu varsa ünvanını ve mükemmel olduğunu düşündüğü çalışmanın detaylarını yazılı olarak iletecek, gerek gördüğü takdirde fotoğraf, video, grafik, uygulama (app) ve ses kayıtları ile destekleyecek ve bunları başvurusunun ekinde listeleyerek sunacaktır. Başvuru 118-T Yönetim Çevresi Sekreterliği’ne teslim edilecek veya elektronik ortamda iletilecektir.
4) Başvurular Ocak ayında başlayacak, Şubat ayında aday gösterilme süreci bitecektir. Mart ayında oylama başlayacak ve Nisan ayında sona erecek olup sonuçlar Mayıs ayında düzenlenecek tören ile hak sahibine/sahiplerine takdim edilecektir.
5) Aday başvurularını jüri değerlendirecek; her jüri üyesi en çok 3 başarılı aday ile gerek gördüğü takdirde elenmesi gerektiğini düşündüğü bir adayı teklif edecektir. Adaylar önce en çok teklif edilenden en az teklif edilene doğru sıralanacak, elenmesi yönünde oy verilenlerin toplam puanları o kadar eksiltilerek son liste hazırlanacaktır.
6) Adayın bu listedeki yeri ve aldığı puana bakılmaksızın, mümkün olan en geniş katılıma uygun olan ortamda oylamaya çıkarılacak, aldığı oylar yine jüri tarafından sayılacak ve ödüle hak kazanan isim/ler belirlenecektir. Jüri, üçü aşmamak kaydıyla birden fazla isim belirleyebilir.
HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

20-01-2020 23:30
29-02-2020 19:00
İSTANBUL (AVRUPA)
118T Yönetim Çevresi
Abide-i Hürriyet Caddesi, 27/2-4 Osmanbey 34380 Şişli

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama