lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC şubat ayı genel toplantısı | Konuk konuşmacı: Selnur Gülek
Etiler Lions Kulübü'nün şubat ayı genel toplantısını, 17 Şubat 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, Sürmeli Otel, Gayrettepe'de gerçekleştireceğiz. Toplantımızda İnsan Kaynakları alanında deneyimli bir yönetici olan ve PERYÖN üyesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Bireyin Değimi konusunda yüksek lisans çalışması yapan, Uluslararası Koç Federasyonu ICF onaylı Değişim Yönetimi ve Liderlik Dönüşüm programlarının tamamlayan, Adler Sertifikalı Profesyonel Koç ünvanı sahibi Selnur Gülek'i ağırlayacağız.
Uluslararası Lions'un en önemli kavramları olan liderlik-gönüllülük-nitelik birey olma konularında konuşacağımız gece, Selnur Gülek'in "Sen Buradan Geçince, Geriye Kalan" başlıklı konuşması ile taçlanacak...

KONUK KONUŞMACI



Selnur Gülek



Bolu ve Edirne Kız Öğretmen Okulu’nda okumuş, ardından Marmara Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü’nden mezun oldu.
1990 yılında başlayan profesyonel iş yaşamı sürecinde, kariyerini Personel Müdürü olarak sürdürdüğü sırada, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi Programı’nı tamamladı. Yüksek lisansını İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Genel Psikoloji alanında yapıyor, Bireyin Değişimi üzerinde çalışıyor.
Temel değerlerine hizmet ettiğine inandığı mesleğini ulusal ve uluslararası şirketlerde İnsan Kaynakları, Eğitim ve Kalite Yöneticisi olarak sürdürdü. En son Renaissance Polat Istanbul Hotel İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak hizmet verdikten sonra kurucusu olduğu ve kendi adını taşıyan şirketiyle kurumlara yönelik özel çalışmalar tasarlayıp, eğitimci, danışman ve profesyonel koç olarak destek vermekte. Koçluk yaklaşımıyla yetkinlik bazlı olarak tasarladığı proje ve programlarıyla, turizm ve enerji sektörü başta olmak üzere, farklı sektörlerde operasyon deneyimi olan uzman ekip arkadaşlarıyla birlikte organizasyonların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ediyor. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yetkili eğitim firması olarak 2015-2016 senelerinde TUYUP Projesi kapsamında rol aldı.
Kısa adı ICF olan International Coach Federation tarafından onaylanmış, Adler International Learning sertifikalı Profesyonel Koçluk Programı’nı ve Practicum Programı’nı tamamlayarak Adler Trained Coach ve Adler Certified Professional Coach unvanını ve ICF Associate Certified Coach (ACC) unvanını alarak birey ve takımlara profesyonel koçluk yapmakta. Mare Fidelis’in ICF onaylı Coaching The Organization & The Leader sertifikasyon programı ile Değişim Yönetimi Programı ve Liderlik Dönüşüm Programı’nı tamamladı. Yine ICF onaylı Genos Duygusal Zeka Practitioner’ı ve Points of You Practitioner’ı olarak da hizmet vermekte.
Diyalog Müzesi’nde Karanlıkta ve Sessizlikte İş Atölyeleri Eğitim Danışmanlığı’nı da yürüterek, görme ve işitme engelli rehberlerle birlikte gerçekleştirdiği kurumsal iş atölyelerinde takımlara sıra dışı bir deneyim yaşatmakta.
1993 yılından bu yana PERYÖN- Personel Yönetimi Derneği üyesi olup, 2003-2005 dönemlerinde bu derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri olarak özellikle üyelik ve sosyal ilişkiler faaliyetlerini sürdürmüştür.
Hayatı boyunca potansiyele güvenerek görev ve sorumluluk alan Selnur Gülek, insanların potansiyelini performansa çevirebilmeleri için öğrenmeyi ve sürekli gelişimi ilke edinmelerine önderlik eden bir misyon taşıyor. Optimum Denge Modeli 1 ve 2 ile ODM Aile eğitimlerini tamamlayıp ODM Vakfı adına ailelere yönelik seminer projelerinde gönüllü olarak görev yapıyor.
Hayata dair yazdığı öykü ve makaleleri de mesleki ve sosyal yayın organlarında yayınlanmakta ve aynı zamanda Kimse’ye Mektup adlı kitabın da yazarı ve bir çocuk annesidir.



http://selnurgulek.com



 
HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

17-02-2020 19:30
17-02-2020 22:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Surmeli Istanbul Hotel
Gayrettepe, Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3, 34349 Şişli/Beşiktaş/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama