lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC mayıs ayı genel toplantısı | Lion Samim As Mükemmellik Ödülü Takdim Töreni
İstanbul Etiler Lions Kulübü'nün mayıs ayı genel toplantısını, 18 Mayıs 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da https://us04web.zoom.us/j/3951393842 linkine tıklanarak erişilebilecek ZOOM dijital platformundaki Etiler Lions Kulübü Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceğiz.

Toplantımızda; geçtiğimiz yıl yitirdiğimiz, Türk Lions'unun ve Türk Lions Vakfı'nın saygın ismi Lion Samim As (PCC) adına, Etiler Lions Kulübü Derneği Yönetim Kurulu'nun yaşamındaki prensiplere uygun olarak başlatmayı ve her yıl tekrarlamayı uygun gördüğü, Lions Samim As Mükemmellik Ödülü Takdim Töreni'ni icra edeceğiz. Türk Lions'unun dijital dünyadaki bu ilk törenini onurlandırmanız en büyük dileğimizdir.
TÜRK LIONS'UNDA İLK DİJİTAL PLATFORM TÖRENİ BU PAZARTESİ 19:00'DA...


Toplantımız önceden planlandığı ve duyurulduğu gibi saat tam 19:30'da başlayacak. Katılmak için zoom.us uygulamasını telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza önceden indirmeniz ve toplantı saatinden 5 dakika önce alttaki sayı dizisini girmeniz yeterli olacaktır. 




salgın sebebi ile pek çoğumuz zoom kullanma alışkanlığı edinmiş olsak da yaşanabilecek olası sorunlar için isimleri ve cep telefonları aşağıda listelenen destek ekibimizi hiç tereddüt etmeden arayarak veya whatsapp'tan yazarak yardım alabilirsiniz: 


Lion Umut Bali 05067124765
Lion Kayhan Haksever 05324076691


Her zaman olduğu gibi üyelerimizin eksiksiz katılımını en büyük arzumuz olup, katılamayacakların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesini rica ediyorum.
Uluslararası Lions'un dünyada 103, Türkiye'de de 67 yıldır sürdürdüğü hizmet çalışmalarına ilgi duyan ve/veya Lion olmayı düşünenleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım.
Hizmetlerle sürdürülebilir geleceğe giden yolda, #BirlikteHizmetEtmek | #ServeTogether dileğiyle...

Hakan Türkkuşu
Başkan 


DAHA FAZLA BİLGİ
Facebook ve LinkedIn hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions 
https://www.facebook.com/EtilerLions

https://www.linkedin.com/in/istanbul-etiler-lions-club-7a67a11a9/ 

Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org
 
ÖNEMLİ NOT
LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız. Evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...

HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

18-05-2020 19:30
18-05-2020 21:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
Merkez, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama