lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC ev sahipliğinde ve Lion Tuba Tengiz Yılmaz (PDG) yönetiminde ilk dijital platform Üye Kabul Töreni
Etiler Lions Kulübü, yeni dönemin ilk genel toplantısını 20 Temmuz 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, Zoom üzerinde gerçekleştirecek. Bu toplantımızda da geleceğin Lions'unu biçimlendirme çabamızı sürdürerek Türk Lions'unun dijital platformdaki ilk üye giriş törenini gerçekleştireceğiz. Üye Giriş Töreni'ni yönetecek Lion Tuba Tengiz Yılmaz (PDG) "Takım dediğin buluşmaktır, boğuşmaktır, ulaşmaktır" başlıklı konuşması ile değer katacak...

Kısıtlı yaşayarak geride bıraktığımız yaklaşık 120 gün boyunca hiç aksatmadan sürdürdüğümüz çalışmalarımız ile bir dönemi bitirdik, yenisine başladık bile. Bu dönem; 2020-2021 Çalışma Dönemi, Türk Lions'unun en köklü kulüplerinden biri olan ve Genel Yönetmenler Yuvası kabul edilen Etiler Lions Kulübü'nün 50. Kuruluş Yıldönümü. Yarım Yüzyıllık bir kulüp olmayı, Etiler Lions Kulübü'ne yakışır bir vakar ile günün koşullarına göre kutlayacağız. 

Bu döneme Yeniköy Leo Kulübü'nün sponsorluğunu üstlenmek, Lions'un geleceğine sahip çıkmak ve genç Leo'ların yanında olmak gibi ek sorumluluklarımız ile başlıyoruz. Yeniköy Leo Kulübü üyesi  Leo Kaan Uzunoğlu'nun 118-T Leo Yönetim Çevresi Başkanı olmasının gururunu yaşıyoruz. 

Temmuz ayı genel toplantımızda, Uluslararası Lions Kulüpleri 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu komitelerinde çalışacak ve Etiler Lions Kulübü'nü temsil edecek Komite Başkanları'mız; 

Lion Bartu Özalp (PP) > Gençler için Lions olanakları ve burslar
Lion Özlem Çıvgınoğlu > Barış Posteri, ulusal yarışmalar ve Birleşmiş Milletler
Lion Selin Sezgin (GST) > Açlık | Hizmet çalışmalarımız
Lion Umut Bali (GLT) > Lions Quest, Eğitim, RAP | Liderlik çalışmaları 
Lion Kayhan Haksever (GMT) > Leo'lar ile ilişkiler | Advisor | Üyelik çalışmaları
konularındaki programlarını paylaşacak, vizyonlarını anlatacak.

Toplantımız önceden planlandığı ve duyurulduğu gibi saat tam 19:30'da başlayacak. Katılmak için zoom.us uygulamasını telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza indirmeniz ve toplantı öncesi alttaki linke tıkladıktan sonra şifreyi girmeniz yeterli olacaktır. Ekran isimlerinizi kontrol etmenizi ve cihaz adı yerine kendi isimlerinizi kullanmanızı önemle rica ediyoruz. En kısa sürede toplantımıza girişiniz sağlanacaktır.  
Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971
Her zaman olduğu gibi üyelerimizin eksiksiz katılımını en büyük arzumuz olup, katılamayacakların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesini rica ediyorum.
Uluslararası Lions'un dünyada 103, Türkiye'de de 67 yıldır sürdürdüğü hizmet çalışmalarına ilgi duyan ve/veya Lion olmayı düşünenleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım.
#BirlikteHizmetEtmek | #ServeTogether dileğiyle...

Hakan Türkkuşu
Başkan
DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/

https://www.linkedin.com/in/etiler-lions-7a67a11a9/ 
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ

Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org
 
ÖNEMLİ NOT
LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız. Evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...

HERKESE AÇIK

Zaman / Konum Bilgileri

20-07-2020 19:30
20-07-2020 22:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
Merkez, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama