lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Etkinlik Bilgileri

KULÜP TOPLANTISI
Etiler LC ağustos ayı genel toplantısı ZOOM üzerinde | Konuk konuşmacı: Kemal Gökakın





Etiler Lions Kulübü'nün yeni dönemdeki ikinci genel toplantısı için 17 Ağustos 2020 Pazartesi, saat tam 19:30'da, Zoom üzerinde biraraya geleceğiz. Salgın konusunda bireylerin tercihleri ne olursa olsun, gerek kendi ve gerekse sevdiklerimizin sağlığını korumak için toplantılarımızı bir süre daha zoom’da sürecek.

 

Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971

 
Toplantılarımızda her zaman olduğu gibi gerçekleştirilen hizmetleri paylaşıp planları tartışacağız.  Geleceğin Lions Kulübü olma yolunda attığımız adımlara hep birlikte yenilerini ekleyeceğiz. Türk Lions’unda usüllerimize uygun ilk dijital platform toplantısı ve ilk dijital platform Ödül Töreni’nden sonra ilk dijital platform Üye Kabul Töreni'ni gerçekleştirdiğimiz malumunuz. Katılanlara teşekkür ederim.  
 
Türk Lions’unun idari yapılanması içinde isim ve sorumluluk alanlarını paylaştığım Lion’lar, hem Etiler Lions Kulübü’nü temsil ve hem de hizmet çalışmalarımızı koordine ediyor. İlgi veya uzmanlık alanınıza giren konularda çalışmalarımıza katkınız veya maddi desteğiniz bizim için çok değerli. 

 


Lion Bartu Özalp (PP) > Gençler için Lions olanakları ve burslar
Lion Özlem Çıvgınoğlu > Barış Posteri, ulusal yarışmalar ve Birleşmiş Milletler
Lion Selin Sezgin (GST) > Açlık | Hizmet çalışmalarımız
Lion Umut Bali (GLT) > Lions Quest, Eğitim, RAP | Liderlik çalışmaları 
Lion Kayhan Haksever (GMT) > Leo'lar ile ilişkiler | Advisor | Üyelik çalışmaları


 
Bu Lion’lar çalışma programlarını,ve hedeflerini geçtiğimiz toplantıda paylaştı. Kendilerine ulaşmak için arayabilir veya yazabilirsiniz. 

 
 
BU AYIN TEMASI, İSTANBUL’UN BELASI: DEPREM  



Ağustos ayı genel toplantımızın teması, Marmara Depremi'nin üzerinden geçen 21 yılda olası bir depreme ne kadar hazırız. Önerilen düdüklü çanta, bisküvili torba, bir kaç pet şişe su yeterli mi? Konuk konuşmacımız kısa adı İPKB olan İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nden Zaman / Konum Bilgileri
22-08-2020 20:30
17-08-2020 21:30
İSTANBUL (AVRUPA)
Abide-i Hürriyet Caddesi
Merkez, Abide-i Hürriyet Cd, Şişli/İstanbul

Destekleyen Kulüp / Kişiler

Kulüp Açıklama
Kişi Açıklama