lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İzmir Efes Lions Kulübü

Haber Bilgileri

KEDV Ege Bölge Temsilcisi Sn.Ayşe Temiztaş'a, Urla Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi aktif üyesi ve Önce Çocuklar Koordinatörü Sn.Ln.Hatice Yenişehirli'ye ve Bornova Kadın İşletme Kooperatifi Başkanı Sn.Hürriyet Yıldız'a seminere olan katkı ve katılımları için teşekkürlerimizi sunuyor
İzmir Efes Lions Kulübü Kurucu Başkanı Sn.Lion Z.İnci ŞAP öncülüğünde yürütülen, 118-R Kadın Emeği ve Beceri Geliştirme Komitesi, Gündoğdu Çağdaş Toplum Gönüllüleri Derneği işbirliği ile Naldöken semtinde yaşayan, kendini geliştirmek ve emeğini degerlendirmek için çaba gösteren kadınlara, Urla ve Bornova Kadın İşletme Kooperatiflerinin de destek verdiği "Kadın Emeğinin Kooperatifçiliğe Dönüşmesi" konulu bilgilendirme semineri başarıyla gerçekleştirildi. 
Gündoğdu Çağdaş Toplum Gönüllüleri Derneği Sekreteri ve Dokuz Eylül Lions kulübü üyesi Bahar Gülen'e, Gündoğdu Çağdaş Toplum Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni Sn. Ln.Cahit Kişioğlu'na ve 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu 2019-2020 Çalışma Dönemi Genel Yönetmeni Sn. Ln. A. Kemal Çenberci'ye, kulüp üyelerimize ve bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize katılımları için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.


 
HERKESE AÇIK
14-01-2020