lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü mart ayı genel toplantısı, 16 Mart 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, Sürmeli Otel, Gayrettepe'de gerçekleştirilecek. Toplantıya konuk konuşmacı Alp Peker, topraktan kadehe üzümün şarap öyküsü başlıklı konuşması ile değer katacak.

Etiler Lions Kulübü'nün mart ayı genel toplantısını, 16 Mart 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da, Sürmeli Otel, Gayrettepe'de gerçekleştireceğiz. Toplantımızda bir kimya mühendisi olarak suyun geri kazanı konusunda çalışan ve amatörce cabernet sauvignon üzüm yetiştiren Alp Peker'i ağırlayacağız. Konuk konuşmacımız Peker, bir mühendis titizliği ile hava-toprak-su ile iyi üzüm yetiştirmeyi ve doyulmaz lezzetler elde etmeye yönelik çalışmalarını anlatacak, toplantımıza "topraktan kadehe üzümün şarap öyküsü" başlıklı konuşması ile değer katacak...
Her zaman olduğu gibi üyelerimizin eksiksiz katılımını en büyük arzumuz olup, katılamayacakların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesini rica ediyorum.
Uluslararası Lions'un dünyada 103, Türkiye'de de 67 yıldır sürdürdüğü hizmet çalışmalarına ilgi duyan ve/veya Lion olmayı düşünenleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım. 
Hizmetlerle sürdürülebilir geleceğe giden yolda, #BirlikteHizmetEtmek | #ServeTogether dileğiyle...

Hakan Türkkuşu
Başkan

DAHA FAZLA BİLGİ
Facebook sayfamız ve resmi web adreslerimiz: 
Etiler Lions Kulübü https://www.facebook.com/etilerlions/
Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org/
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org/


HERKESE AÇIK
02-03-2020