lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü, dijital dünyada #lider olma, #deneyim kazanma ve paylaşmanın yanı sıra yeni #olanaklar yaratma hedefi kapsamında açtığı #LinkedIn hesabı (https://www.linkedin.com/in/istanbul-etiler-lions-club-7a67a11a9/) ile hizmet ediyor...
 
Etiler Lions Kulübü olarak "geleceğin dünyası" kabul edilen dijital platformlarda gerek çalışmalarımız ve gerekse iletişim araçlarını kullanma konusunda yeni bir sayfa daha açtık. 

Günün koşullarını değerlendirip, ileri dönük çalışmalarımıza bugünden başladık. Bu kapsamda ilk aşamada oluşturduğumuz #GAT - #GlobalActionTeam | #KüreselEylemTakımı'mız çalışmalarına başladı. Son derece kapsamlı bir yol haritası hazırlandı. Sadece Etiler Lions Kulübü değil Türk Lions'u için de önemli hamleler planlandı ve adımlar atılmaya başlandı. Gücümüze güç katan #GLT - #GlobalLeadershipTeam | #KüreselLiderlikTakımı lideri Lion Umut Bali, #GST - #GlobalServiceTeam | #KüreselHizmetTakımı lideri Lion Selin Sezgin ve #GMT - #GlobalMembershipTeam | #KüreselÜyelikTakımı lideri Lion Kayhan Haksever'in özverili çabaları ile "dijital dünyada #lider olma, #deneyim kazanma ve paylaşmanın yanı sıra yeni #olanaklar yaratma" olan 2020-2021 Çalışma Dönemi hedeflerimize bugünden eriştik. 

Siz değerli Lion ve Leo dostlarımızı, 118-U Yönetim Çevresi kulüplerimizden Ankara Gordion Lions Club'ın ardından Türk Lions'unun ikinci #LinkedIn hesabı olan https://www.linkedin.com/in/istanbul-etiler-lions-club-7a67a11a9/ sayfamıza davet ediyoruz.
HERKESE AÇIK
10-05-2020