lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Ankara Yıldız Lions

Haber Bilgileri

Online Mobil Eğitim "Proje Yönetimi"
Bizde sizler gibi evde kalmak zorunda olduğumuz bu dönemde dahi hiç ara vermeden online toplantılarımıza ve gerekli önemleri alarak hizmetlerimize devam ediyoruz.

Online toplantılar, sohbetler sayesinde mesafeler sorun olmaksızın liderlerimizle ve diğer kulüplerdeki kardeşlerimizle bir araya gelme fırsatını da yakalıyoruz.

Bunların yanında zamanımızı daha iyi değerlendirmek, eksiklerimizi tamamlamak ve bildiklerimizi pekiştirmek için kulüp içi eğitimlere de devam etmek istedik.

Eğitim Akademisi Başkanımız Sayın Ender Sakintuna’dan kulüp içi mobil eğitim alabilir miyiz diye sorduğumuzda kendisi hemen aksiyon alarak Sayın Bora Dönmez eğitmenimizle bir online toplantı organize etti.

Ve kulübümüzün ilk online mobil eğitimini tamamladık. Bizim için çok keyifli ve verimli geçen bir eğitim oldu.

İhtiyacımızı dinleyen, kulübümüze uygun çözümleri sunan, hemen organize olmamızı sağlayan Sayın Ender Sakintuna Akademi Başkanıma, pozitif enerjisi, güzel anlatımı ve paylaştığı tüm bilgiler için Sayın Bora Dönmez Başkanıma;
Ayrıca bu vesile ile Eğitim Akademisinin canlı yayınlarında yer alan eğitmenlerimize ve emeği geçen herkese kulübümün üyeleri ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.

Sağlıklı günlerde yeniden yüz yüze görüşebilmek dileği ile…

Sevgi ve saygılarımla,

Ln Aslıhan Yazan Ilgar
Ankara Yıldız Lions Kulübü
Kurucu Başkanı

 
HERKESE AÇIK
18-05-2020