lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü'nün 2020-2021 Çalışma Dönemi ikinci genel toplantısı 17 Ağustos 2020 Pazartesi akşamı, saat tam 19:30'da, Zoom üzerinde gerçekleştirilecek. Toplantımızın teması, İstanbul'un belası #deprem...
Etiler Lions Kulübü'nün yeni dönemdeki ikinci genel toplantısı için 17 Ağustos 2020 Pazartesi, saat tam 19:30'da, Zoom üzerinde biraraya geleceğiz. Salgın konusunda bireylerin tercihleri ne olursa olsun, gerek kendi ve gerekse sevdiklerimizin sağlığını korumak için toplantılarımızı bir süre daha zoom’da sürecek.


Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971


Toplantılarımızda her zaman olduğu gibi gerçekleştirilen hizmetleri paylaşıp planları tartışacağız. Geleceğin Lions Kulübü olma yolunda attığımız adımlara hep birlikte yenilerini ekleyeceğiz. Türk Lions’unda usüllerimize uygun ilk dijital platform toplantısı ve ilk dijital platform Ödül Töreni’nden sonra ilk dijital platform Üye Kabul Töreni'ni gerçekleştirdiğimiz malumunuz. İleride Etiler LC TV olarak anılacak projemiz Youtube kanalımızda yayında. Toplantılarımıza katılanlara, sosyal medya hesaplarımızı takibe alanlara ve Youtube kanalımızda geçtiğimiz ayın toplantısını izleyenlere ayrı ayrı teşekkür ederim.  



BU AYIN TEMASI, İSTANBUL’UN BELASI: DEPREM  


Ağustos ayı genel toplantımızın teması, Marmara Depremi'nin üzerinden geçen 21 yılda olası bir depreme ne kadar hazırız. Önerilen düdüklü çanta, bisküvili torba, bir kaç pet şişe su yeterli mi? Konuk konuşmacımız kısa adı İPKB olan İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nden Kemal Gökakın. Olası deprem anında yapılması gerekenler ile kaçınılacakları, karşı karşıya olacağımız riski ve en kritik an olan ilk 72 saati anlatacak.


Toplantımız konuya ve Lions’a ilgi duyan herkese açık. Sizi ve dostlarınızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir. 
Bu dönem toplantı duyurularımızda da değişiklik yaptık, TARİH BİLGİSİ - YARIN - BU AKŞAM içerikli üç aşamalı davet ve/veya hatırlatma yolunu tercih ettik. Sosyal medya hesaplarımızda da bu düzen içinde paylaştık. Tasarım, üye adaylarımızdan sevgili İpek Özsel’e ait.


  200817_duyuru.png  200817_duyuru_yarın.png  
HERKESE AÇIK
03-08-2020