lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü, dünyanın en iyi koçları arasında yer alan PCC unvanlı üyesi #Lion Fatih Elibol ile yaşamında yeni bir sayfa açmak ve profesyonel kariyerinde yeni adımlar atmak isteyenlere #koçluk mesleği hakkında ücretsiz ve uzaktan eğitim fırsatı sunuyor...
Koçluk, günümüzün en fazla ilgi gören mesleği. İş dünyasında, ilişkiler konusunda, eğitim denilince özetle akla gelen her alanda iyi eğitimli ve sertifikalı koçlara olan talep her geçen gün artıyor.
Yaşadığı topluma hiç bir karşılık beklemeden hizmet veren #Lions, bu konuda eğitim almak ve mesleğe başlamak isteyenler için inanılmaz bir fırsat sunuyor. Dünyanın önce gelen koçluk kurumu, kısa adı #ICF - International Coaching Federation | Uluslararası Koçluk Federasyonu tarafından "en iyi" 25 koç arasında gösterilen ilk ve tek Türk, #PCC ünvanlı #FatihElibol, 15 Eylül'de ücretsiz bir etkinlik düzenliyor.
Etiler Lions Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zoom oturumunda #koçluk hakkında bilinmesi gerekenler anlatılacak, merak edilen konulardaki sorular yanıtlanacak.
Kaçırılmayacak bu fırsat için linki tıklamak ve ücretsiz etkinliğe katılmak için formu doldurmak yeterli.
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwrceGprjopG9GoXaiYa9zclpUACF7G3I-k

ÖNEMLİ NOT
LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız. Evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...
HERKESE AÇIK
08-09-2020