lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Yenişehir Lions

Haber Bilgileri

Pandemi dönemiznde uzaktan eğitim(evden eğitim takibi) kapsamında bilgisayar ve televizyonu olmayan öğrencilere 5 bilgisayar/tablet ve 1 televizyon malzeme desteği sağlanmıştır.
UZAKTAN EĞİTİM KAPSAMINDA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR/TV DESTEĞİ(Reading Action program)

SAYIN LİONLAR,
DEĞERLİ LEOLAR

Ülkemizde uzun bir dönemdir yaşanan pandemi doğrultusunda öğrencilerimizin eğitimlerinin uzaktan yapıldığı malumunuzdur.. Uzaktan eğitim için öğrenciler bilgisayar ve televizyona ihtiyaç duymakta ve maalesef bazı ailelerin bilgisayarı hatta televizyonu olmadığı için bu çocuklarımız uzaktan eğitimi takip edemektedirler.

Bu kapsamda öncelikle öğretmen üyelerimizin koordinasyonu doğrultusunda belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere destek maksadıyla üyelerimizce temin edilen 1 adet televizyon ve 5 adet bilgisayar(laptop ve tablet) Mersin Adnan Özçelik Ortaokulu ve Mersin Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerine 15 Eylül 2020 tarihinde teslimi sağlanmıştır.

Nerede bir ihtiyaç var ise orada bir LION vardır misyonumuzdan hareketle İYİLİKTE BULUŞACAĞIMIZ 2020-2021 döneminde pandemi nedeniyle mümkün olabilecek benzer etkinlikleri planlayarak uygulamaya devam edeceğiz.


Lions saygılarımızla

Resmiye UÇAR
Yenişehir Lions Kulübü Başkanı
HERKESE AÇIK
15-09-2020