lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü, salgın başından buyana hiç ara vermeden sürdürdüğü dijital platform toplantılarına 19 Ekim 2020 Pazartesi akşamı devam edecek. Zoom üzerinde gerçekleştirecek bu çalışmada 2020-2020 Çalışma Dönemi’nin ikinci Üye Kabul Töreni Lion Kayhan Haksever yönetiminde gerçekleştirilecek.


Etiler Lions Kulübü, salgın başından buyana hiç ara vermeden sürdürdüğü dijital platform toplantılarına 19 Ekim 2020 Pazartesi akşamı saat 19:30'da başlayacak aylık genel toplantısı ile devam edecek. Zoom üzerinde gerçekleştirecek bu çalışmada 2020-2020 Çalışma Dönemi’nin Etiler Lions Kulübü’nün ikinci Üye Kabul Töreni gerçekleştirilecek. Töreni yönetecek Lion Kayhan Haksever, geceye Lions’ta “aday” diye yazılır, “lider” diye okunur başlıklı konuşması ile değer katacak.
Kuruluşunun 50. Yılı’nı kutlamaya hazırlanan Etiler Lions Kulübü, her türlü önlemin alınmasını sağlayarak ve yaşanan salgın ile gelen kısıtlamaları fırsata çevirerek çalışmalarını sürdürüyor.  Dijital değişim konusunda GAT - Global Action Team | Küresel Eylem Takımı liderleri ile yoğun bir program başlatan ve elde ettiklerini bir rapor ile sunan Etiler Lions Kulübü, geleceğin Lions kulüplerini biçimlendirmek için oluşturduğu Inovasyon Grubu ile hizmet alanının genişletmeye hazırlanıyor.
Etiler Lions Kulübü’nün Ekim ayı genel toplantısı, salgının sürmesi sebebi ile bu ay da Zoom üzerinde, önceden planlandığı ve duyurulduğu gibi saat tam 19:30'da başlayacak. Toplantı öncesinde ekran isimlerinizi önceden kontrol etmenizi ve gerçek isimleriniz ile katılmanızı önemle rica ediyoruz. Cihaz isimlerini değiştirenler En kısa sürede toplantımıza girişiniz sağlanacaktır.



Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971



Toplantılarımız her zaman olduğu gibi Lion ve Leo’ların yanı sıra Lions’a ilgi duyan ve Lion olmayı düşünenlere de açıktır. Üyelerimizin ve üye adaylarımızın eksiksiz katılımını en büyük arzumuzdur. Etiler Lions Kulübü’nün bu toplantısına katılamayacaklar mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com adresine e-posta veya 05326070160 nolu telefona WhatsApp mesajı ile) bildirebilir.
#BirlikteHizmetEtmek | #ServeTogether dileğiyle...

Hakan Türkkuşu
Başkan



DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/
https://www.linkedin.com/in/etiler-lions-7a67a11a9/ 

2020-2021 Çalışma Dönemi toplantılarımızı izlemek için:
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ

Türkiye'de Lions ve kulüpler 
https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org

ÖNEMLİ NOT
LionsTurkiye.org sitesi etkinlik adresi bilgisi girmeyi şart koştuğu duyuru ve haberlerimizde 118-T Yönetim Çevresi Merkezi seçili olup hiç birimiz orada olmayacağız. Evlerimizin konforunda cep telefonu, tablet veya bilgisayarlarımızı kullanarak buluşacağız...


HERKESE AÇIK
01-10-2020