lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü, salgın süresince hiç ara vermediği dijital platform toplantı ve etkinliklerinde yakaladığı sinerji ile yeni rekora imza atacağı, Çalışma Dönemi’nin önceden planlı III. Üye Kabul Töreni'ni, Eskişehir Tepebaşı Lions Kulübü Başkanı Lion Metin Tutcuoğlu yönetiminde gerçekleştirecek
Etiler Lions Kulübü, kuruluşunun 50. Yılı'nı kutlayacağı 2020-2021 Çalışma Dönemi'nin önceden planlı III. Üye Kabul Töreni'nde yemin ederek aramıza birer Lion olarak katılacak 20 aday ile rekor kırmaya hazırlanıyor. Salgın sebebi ile yaşanan tüm olumsuzlukların aşılabileceğinin kanıtı niteliğinde; hiç ara vermeden Zoom'da sürdürülen toplantılar, öncülük yapılan dijital platform etkinlikleri, sosyal medya iletişim planı, Türkiye Mentörler Sanal Lions Kulübü'nün kuruluşuna ek olarak yeni yılın en büyük online Üye Kabul Töreni için geri sayım sürüyor.

Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971


Temmuz ayından buyana toplantı ve etkinliklerimize en az üç kez katılan ve başvuru süreçlerini tamamlayan iki üye adayımız, yeniden bir araya gelip Lions çatısı altında buluşma kararı veren Bebek Leo ve Bebek Lions geçmişi olan 16 dostumuz ve Etiler Lions Kulübü'nün sponsorluğunu üstlendiği Yeniköy Leo Kulübü'müzün iki değerli üyesi Başkan Sercan Güzey ve 118-T Leo Yönetim Çevresi Başkanı Kaan Uzunoğlu, bu ay gerçekleştireceğimiz Üye Kabul Töreni ile birer Lion olarak Etiler Lions Ailesi’ne katılacak.
Türk Lions’unun dijital platform etkinliklerine yeni bir #rekor daha ekleyecek bu sıra dışı töreni, Bebek Leo ve Bebek Lions geçmişi olan, 118-K Yönetim Çevresi’nden Eskişehir Tepebaşı Lions Kulübü Başkanı Lion Metin Tutcuoğlu yönetecek.
Toplantılarımız her zaman olduğu gibi Lion ve Leo’ların yanı sıra Lions’a ilgi duyan ve Lion olmayı düşünenlere de açıktır. Üyelerimizin ve üye adaylarımızın eksiksiz katılımı da en büyük arzumuzdur. Etiler Lions Kulübü’nün bu sıra dışı toplantısına katılamayacaklar mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com adresine e-posta veya 05326070160 nolu telefona WhatsApp mesajı ile) bildirebilir.
"Ben" yerine "biz" diyerek paylaşınca her şey daha güzel oluyor... 

imza_Hakan Türkkuşu.png
Hakan Türkkuşu
Başkan



DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/
https://www.linkedin.com/in/etiler-lions-7a67a11a9/ 

2020-2021 Çalışma Dönemi toplantılarımızı izlemek için:
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ

Türkiye'de Lions ve kulüpler 
https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org
 


HERKESE AÇIK
01-01-2021