lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Etiler Lions Kulübü, pandemi süresince hiç ara vermeden sürdürdüğü aylık genel toplantılarında yeni bir rekora gidiyor. 15 Ocak 2021 akşamı, saat 19:30'da başlayacak toplantımıza "Aşk iksiri: şarap" başlıklı konuşması ile degüstatör Kadir Hasdemir değer katacak.
Kuruluşunun 50. Yıl'ını kutlayan Etiler Lions Kulübü, pandemi döneminde hiç aksatmadan düzenli olarak gerçekleştirdiği aylık genel toplantılarında rekora gidiyor. 15 Şubat 2021 Pazartesi akşamı 19:30'da başlayacak Covid-19 aylarının 11. toplantısı her zaman olduğu gibi Lions'a ilgi duyan veya Lion olmak isteyenlere açık olacak. Toplantıya "Aşkın iksiri: şarap" başlıklı konuşması ile degüstatör Kadir Hasdemir değer katacak...
Dijital değişim alanındaki çalışmaları, çözümleri ve hayata geçirdiği uygulamalar ile dikkat çeken, geleceğin Lions Kulübü modelini çizen Etiler Lions Kulübü'nün toplantıları Zoom yanı sıra ileride ELC TV olarak hizmet verecek Youtube kanalında da CANLI yayınlanıyor.
Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971


Üye sayısındaki artış ile Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi'nin "lider kulübü" konumundaki Etiler Lions Kulübü, sadece aylık genel toplantılarının değil 1 milyon 400 bin üyesi ile dünyanın en güçlü ve yaygın hizmet kuruluşu Uluslararası Lions Kulüpleri’nin kapılarını da açıyor. Hizmet çalışmaları ile sizi yaşadığınız topluma karşılık beklemeden hizmete davet ediyor. Her ayın 3. pazartesi akşamı gerçekleştirilen toplantılar planlandığı ve duyurulduğu gibi saat tam 19:30'da başlıyor. dakikalar önce bekleme odasına alınan katılımcılardan ekran isimlerini kontrol etmeleri ve toplantıya gerçek isimleri ile katılmaları isteniyor. Üyelerimizin eksiksiz katılımı her zaman olduğu gibi en büyük arzumuz. Katılamayacak olanların mazeretlerini Etiler LC Sekreteri Ln Özlem Çıvgınoğlu'na (ozlem_civgin@yahoo.com veya 05326070160) bildirmesi, sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığınızı anlamamız açısından önem arz ediyor.
#LionsNewVoices programını desteleyen ve uluslararası arenada #liderlik konusunda yarışan #EtilerLions Kulübü hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızı veya projelerimizin hashtag'lerini takip edebilir: 
#NewVoicesEurope #NewVoicesTurkey #YeniSeslerTürkiye #District118T #118Työnetimçevresi #NewVoicesLeadership #NewVoicesService #NewVoicesMembership #NewVoicesMarketing

Hakan Türkkuşu
Başkan
   

DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/
https://www.linkedin.com/in/etiler-lions-7a67a11a9/ 

2020-2021 Çalışma Dönemi toplantılarımızı izlemek için:
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ

Türkiye'de Lions ve kulüpler 
https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org

HERKESE AÇIK
07-02-2021