lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Türk Lions'unun en büyük vefa programı olan ve Etiler Lions Kulübü üyesi Samim As'ın anısını yaşatmak için ilki geçtiğimiz yıl, vefatının birinci yıl dönümünde gerçekleştirilen Lion Samim As Mükemmellik Ödülü 2021 adayları için başvurular başladı.
Türk Lions'unun en büyük vefa programı olan ve Etiler Lions Kulübü üyesi Samim As'ın anısını yaşatmak amacı ile ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Lion Samim As Mükemmellik Ödülü 2021 adayları için başvurular başladı. Kısaca #LSAMÖ olarak anılan bu eşsiz vefa programı, bu yıl TLV - Türk Lions Vakfı ve MD118 Lions Türkiye ortak çalışması olarak gerçekleştirilecek.
Türk Lions'unun "çatı vakfı" kabul edilen kısa adı TLV olan Türk Lions Vakfı için 1992-2004 yılları arasında  Başkanlık görevini üstlenlenen Lion Samim As, Uluslararası Lions 118T Yönetim Çevresi 1984-1985 Hizmet Dönemi'nde Genel Yönetmenlik, 1988-1989 yılları arasında da Uluslararası Lions 118 Çoğul Yönetim Çevresi Konsey Başkanlığı yapmıştı.
Samim As (PCC) 50. Yıl'ını kutlayan Etiler Lions Kulübü'nde de ilki 1975-1976, ikincisi ise 1978-1979 olmak üzere iki dönem Başkanlık yaptı.
Eşsiz bir proje...
Bu yarışma sadece Türk Lions’u içinde saygın bir yeri olan Lion Samim As’ı anmaktan ibaret değil. Bu yarışma ile kamuoyunda doğru bir Lions algısının yeniden oluşturulması amaçlamakta. Bu sebeple yarışmanın adında da “Lions” vurgusu var ve en başta yer alıyor.
Günümüzde “mükemmellik" uzun zamandır unutulan hatta dışlanan ancak toplum olarak şüphesiz ki en fazla gerek duyduğumuz bir kavram. Erdemli bir yaşam sürdürme arzumuz ve mükemmel olma çabamız, çoğunluğun göz ardı ettiği bir yaklaşım. Kimileri bu yaklaşımı “gereksiz” bir gayret olarak görülüyor, fırsatçılığı benimseyenlerin yaşamlarında ise ne yazık ki lafı bile edilmiyor.
Lion Samim As Mükemmellik Ödülü, ilk düzenlendiği 2020 yılından bu yana Türk Lions'unun sürdürülebilir bir programı olmasını hedefleniyor.
Nasıl katılacaksınız?
Her yılın Ocak ayında duyurulan, Şubat ve Mart aylarında aday gösterme süreci devam eden, Nisan ayında da oylamanın yapıldığı #LSAMÖ sonuçları Mayıs ayında açıklanacak.
- Lions Samim As Mükemmellik Ödülü yaşadığı topluma mesleği, sanatı veya duyarlılığı ile hizmet eden herkese açıktır. Ülkemizin refahı ve yücelmesi, insanlığın barış ve mutluluğu için çalışan herkes, Lion veya Leo olup olmadığına bakılmaksızın aday gösterilebilir.
- Aday gösterenin MD118 Lions Kulüp'lerinden birinde seçme ve seçilme hakkına sahip bir Lion ve Leo olması esastır. Lion veya Leo'lar kendilerini aday gösterebilir. Lion ve Leo olmayanların önerdiği adaylar değerlendirme dışı bırakılacaktır.
- Aday gösteren Lion veya Leo, adayının kim olduğunu varsa ünvanını ve mükemmel olduğunu düşündüğü çalışmanın detaylarını yazılı olarak iletecek, gerek gördüğü takdirde fotoğraf, video, grafik uygulama, app ve ses kayıtları ile destekleyecek ve bunları başvurusunun ekinde iletecektir.
- Açıklama yazılmayan ve hakkında bilgi verilmeyen adaylara ilişkin başvurular değerlendirme dışı bırakılacaktır.
- Aday Form'ları www.EtilerLions.com web sitesinden edinilebilecek, fotokopi veya elektronik olarak çoğaltılabilecektir. Aday Form'larının 31 Mart 2021 akşamına kadar EtilerLions@gmail.com adresine ulaştırılması gerekecektir.
HERKESE AÇIK
18-01-2021