lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Haber Bilgileri

Biz Lionların kurucusu olduğumuz Türkiye Körler Vakfımız aracılığı ile her biri 100 tl değerinde 103 adet market kartı ile 51 Görme Engelli ferdi bulunan ailemize ve toplamda 412 kardeşimizin iftar sofralarına katkılarımızı ulaştırdık.
Ankara Ortadoğu Lions Kulübü olarak kendimizden daha az şanslı kardeşlerimize Ramazan ayında da hizmet etmeye devam ediyoruz.
Biz Lionların ana kuruluş amaçlarından biri olan Körlerin Şövalyesi olma misyonumuza uygun olarak her yıl Ramazanda Görme Engelli kardeşlerimizle iftar sofralarımızı paylaşmaktayız.
Bu yıl içinde bulunduğumuz olağandışı pandemi koşulları dolayısıyla ramazan ayı iftar sofrası bağışlarımızı Görme Engelli kardeşlerimize ve ailelerine katkı sağlamak amacıyla market kartı dağıtımı şeklinde düzenlemek istedik.
Bu amaçla yürüttüğümüz çalışma sonucunda; biz Lionların kurucusu olduğumuz Türkiye Körler Vakfımız aracılığı ile her biri 100 tl değerinde  103 adet market kartı ile 51 Görme Engelli ferdi bulunan ailemize ve toplamda 412 kardeşimizin iftar sofralarına katkılarımızı ulaştırdık.
İyilik dileklerimizin ve niyetlerimizin hayırlara dönmesini dilediğimiz bu güzel Ramazan ayında paylaşarak çoğalıyoruz.
İyilikte Birleşelim
 
HERKESE AÇIK
29-04-2021