lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Akdeniz Lions

Haber Bilgileri

Mersin kargıpınarı Çıkacak İlk ve Orta Öğretim Okulu Kütüphane sınıfı tefrişi ve Çevre Koruma, Geri Dönüşüm, Sıfır Atık konularında Öğrencilere sunum Yapıldı. Öğrencilere Nutuk dağıtıldı.
10.06.2021 tarihinde saat 10:30 da Mersin Kargıpınarı Çıkacak İlk ve Orta öğretim okulundaki Kütüphane sınıfına, 3 kitaplık rafı , 2 dolap, 2 masa, 2 adet koltuk  ve 3 adet beyaz sınıf tahtasını Mersin Akdeniz Lions Kulübü olarak tedarik ettik.
Kütüphane sınıfı tefrişimizin yanı sıra;  İlk ve ortaöğretim  öğrencilerine "Dünyamızı Koruyalım . Çevremizi Temiz Tutalım" konu başlığı altında  Ziraat Mühendisi Sn.Ln.Demet Altay çevre koruma ve geri dönüşüm konuları başlığı altında  40 öğrencimize sunum yapmıştır. Sunumun ardından soru-cevap oyunumuzda  başarılı olan öğrencilerimize "NUTUK" hediye edilmiştir.
Bu anlamlı aktivitelerimizde yanımızda olan Kesim başkanımız Ln.Keriman Diril ve Mersin Akdeniz Lions Kulübü değerli üyelerine ; ayrıca Çevre konusunda Sunum yapan Bölge Başkanımız Ln.Demet Altay a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

İyilikte Birleşelim...

 Ln. Gökçe  UÇAK
Mersin Akdeniz Lions Kulübü
2020-2021 Dönem Başkanı
HERKESE AÇIK
10-06-2021