lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Etiler Lions

Haber Bilgileri

Kuruluşunun 50. Yıl'ını hiç ara vermediği çalışmaları ve hizmetleri ile kalıcı kılmayı seçen Etiler Lions Kulübü, yaşanan olumsuzluklar karşısında pozitif düşünmenin önemi teması ile toplanacak, Felsefe Taşı düşünce platformu editörü, "Mutluluk Nedir?" kitabının yazarı Kenan Kolday değer katacak.
Kuruluşunun 50. Yıl'ını hiç ara vermediği çalışmaları ve hizmetleri ile kalıcı kılmayı seçen Etiler Lions Kulübü, ülkemizde yaşanan olumsuzluklar karşısında pozitif düşünmenin önemi teması ile toplanacak. Kendi ifadesi ile Bilgeliğin Modern Okulu olarak tanımladığı, 3 aşamalı eğitim ve deneyim paylaşım programı sunan Academia Modern'in kurucusu, Felsefe Taşı düşünce platformu editörlerinden yazar Kenan Kolday "Vazgeçmek özgürlüktür, kararları bilgiye dayalı verirsen mutlu olmak kolaydır!" başlıklı konuşması ile değer katacak. 
Zoom Meeting
395 139 3842
ŞİFRE
ELC1971


Etiler Lions Kulübü'nün bu ayki genel toplantısı her zaman olduğu gibi 3. Pazartesi akşamı 19:30'da başlayacak. Salgın tehdidi göz önünde bulundurularak ve katılımcıların sağlığı gözetilere Zoom'da gerçekleştirilecek.
Diğer katılımcılara saygı ve kayıtlarda hata olmaması için ekranında sadece gerçek ismi yazanlar toplantıya kabul edilecek. Ekran ismi olarak cihaz marka ve modeli ile gelenler ile takma isim kullananlar ise gereken düzeltmeyi yapmaları sonrasında toplantıya kabul edilecek. 
Etiler Lions Kulübü toplantıları; her zaman olduğu gibi hiç ayrım olmaksızın toplumsal konulara yakın, sosyal sorumluluk taşımaya da yatkın olan herkese açıktır. Dünyanın 220 kadar ülke ve coğrafi bölgesinde 48 bini aşkın Lions Kulüp ile topluma hizmet eden, bir milyon 400 bin üyesi ile dünyanın "siyasi olmayan" en yaygın topluluğu olan Lions'a ilgi duyan, Lion olmayı düşünen her birey toplantılarımıza hiç tereddüt etmeden katılabilir. İzin ya da onay alması gerekmez. Dijital platform toplantılarımız ücretsiz olup, kıyafet serbesttir.
Üyelerimizin eksiksiz katılımı her zaman olduğu gibi en büyük arzumuz. Mazereti olanların Etiler LC Sekreteri Lion Melek Yiğit'e (EtilerLions@gmail.com) bildirmesini önemle rica ediyoruz. 

Hakan Türkkuşu
Başkan  
DAHA FAZLA BİLGİ
Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube hesaplarımız ve resmi web adreslerimiz: 
her konuda EtilerLions@gmail.com adresimize yazabilirsiniz

Etiler Lions Kulübü 
https://twitter.com/EtilerLions
https://www.facebook.com/EtilerLions
https://www.instagram.com/etilerlionsclub/
https://www.linkedin.com/in/etiler-lions-7a67a11a9/ 

ELC TV
https://www.youtube.com/channel/UCQNbbDL7pW2nXEojPteWEGQ 

İstanbul Etiler Lions Kulübü https://www.EtilerLions.com
Türkiye'de Lions ve kulüpler https://www.lionsturkiye.org
LCI - Uluslararası Lions Kulüpleri https://lionsclubs.org

HERKESE AÇIK
09-08-2021