lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Babil Lions

Haber Bilgileri

Mersin Babil Lions Kulübünün düzenlediği Lions Ana Projelerinden DİYABET FARKINDALIK Etkinliğimizi Mezitli Örgü Evinde Sevgili Ln.Doktorumuz Esin Esen Delibaş’ ın eşsiz sunumu ile gerçekleştirdik.
Mersin Babil Lions Kulübünün düzenlediği Lions Ana Projelerinden DİYABET FARKINDALIK Etkinliğimizi
Mezitli Örgü Evinde Sevgili Ln.Doktorumuz Esin Esen Delibaş’ ın eşsiz sunumu ile gerçekleştirdik. Harika sunumundan dolayı çok teşekkür ederiz.
“Diyabet Nedir?”
Diyabet Hastalığı ile ilgili sunumda toplumda gün geçtikçe daha çok bireyi etkileyen sağlık sorununu her yönüyle ele alarak katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Sunum sonunda katılımcılara Diyabet Hastalığı ile ilgili bilgilendirici broşürleri ilettik .
“Diyabet Nedir?” konulu sunuma katılarak bizleri güçlendiren 118 U Yönetim Çevresi Geçen Dönem Genel Yönetmenimiz Babil Lions Kulübü üyesi Sn. Ln. Ayşegül Taş ,Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Sn. Ln. Evren Koca, Sağlıklı Yaşam Takım Lideri Sn. Ln. Aybukem Gönen , LİKA Komite Başkanı Sn. Ln. Göksel Çil Okçu ,Kadın Aile ve Çocuk Komite Başkanı Sn. Ln. Hatice Köksal’a,Mersin’de hizmet sunumu sağlayan Lions Kulüpleri Başkan ve üyelerine katkı ve katılımları için teşekkür ederiz.
Sunumumuza katılan Mezitli Belediyesi Örgü Evi üyeleri ile sağlıklı günlerde yeniden görüşmeyi dileriz .
LİONS Sevgi ve Saygılarımla
YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR 
Dönem Başkanı
Ludmila Taş
HERKESE AÇIK
22-05-2024