lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Çamlıbel Lions

Haber Bilgileri

Mersin Çamlıbel Lions Kulübü olarak..... Mersin Alsancak Lions Ortaokulunda; 22 Ekim Diş Hekimleri Gününü kutlandı. Ağız ve Diş Sağlığının farkındalığını oluşturmak için öğrenciler bilgilendirildi. Diş ve ağız sağlığı kontrolü ve ayrıca 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.

Mersin Çamlıbel Lions Kulübümüz;



22 Kasım Dünya Diş hekimleri günü ve haftası etkinliği olarak,Mersin Alsancak Lions Okulundaki 350 öğrencinin ağız ve diş sağlığı kontrolleri yapıldı. Kontroller,  Mersin Büyükşehir Gezici Diş Polikliniği'nin doktor ve çalışanlarının desteği ile yapılmış olup, dolgu ve tedavi gereken öğrencilerin bilgileri okul idaresi ile paylaşıldı. Velilerine bilgi verilmesi ve Diş hastanesine yönlendirilmeleri istendi.  Daha sonra, Diş Hekimi Nedret Yılmaz tarafından, Öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemi ve  bakımı hakkında görüntülü bilgi verildi. 350 adet büyük boy diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. 



Ardından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile, tüm öğretmenler adına Okul Müdürü Sn. Fatih Kurt'a Kitap set'i ve Odasına Duvar saati hediye edildi.



 


HERKESE AÇIK
26-11-2018