lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İzmir Göztepe Lions

Haber Bilgileri

İZMİR GÖZTEPE LİONS KULÜBÜ, BİR HASTANENİN ÇOCUK ONKOLOJİSİ BÖLÜMÜNE 12 000 EURO DEĞERİNDE HASTA TAKİP SİSTEMİ BAĞIŞLADI.

İzmir Göztepe Lions Kulübümüz 2018-2019 Hizmet Dönemi ana projesini ve kulübün miras projeleri arasında yerini alan önemli bir hizmeti Çocuk Kanserleri alanında gerçekleştirmiştir.



İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümüne bağışladığımız 12 000 euro değerindeki Hasta Monitörizasyon Sistemi 25.12.2018 tarihinde hastane başhekimliğinde yapılan bir törenle hastaneye teslim edilmiştir.



Kulübüm için büyük anlama sahip böyle bir günde yanımızda olan, projeyi duyduğu ilk andan itibaren ilgi ve desteğini hissettiren 118 R Çocuk Kanserleri Hizmet Direktörüm Sayın Lion Barış Şenakın'a ve Direktör Yardımcısı Sayın Lion Aylin Barış'a çok teşekkür ediyorum.



Yaptıkları bağış ile bu hizmetimizin gerçekleşmesinde en önemli katkıyı koyan Farbe Tekstil sahipleri Sayın Pınar Kızılgüneşler ve Emre Kızılgüneşler'e, projenin başından beri çok anlamlı ve değerli çabaları ile yanımda olan kulübümüzün çok değerli üyesi Sayın Lion Jale Şenbağcı'ya minnet ve şükranlarımı sunuyorum.



Törene katılan 4. Kesim Başkanı Sayın Lion Zeynep Ceylan Şenocak'a, Kadın ve Aile Koordinatörlüğü üyesi Sayın Lion Enise Şenneyli'ye, ve kulübümüzün ürettiği her hizmette yanımda olup destekleyen Yönetim Çevresi Danışma Kurulu Üyesi ve kulübümüzün GST Görevlisi Sayın Lion Civan Yasdıman'a ve kulübümün değerli üyelerine de teşekkürü borç bilirim.



Lion Dr Sedef ÖNDE

İzmir Göztepe Lions Kulübü 

2018-2019 Dönem Başkanı


HERKESE AÇIK
08-01-2019