lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Antalya Deniz Lions

Haber Bilgileri

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkoloji bölümünde, yatarak tedavi gören hasta çocuklarımızın ve refakatçilerinin faydalanması amacıyla, hasta odalarına ihtiyaç dahilinde 3 adet mini buzdolabını sponsorumuzun katkısı ve desteğiyle temin ederek teslim ettik.

Bugün Antalya Deniz Lions Kulübü olarak 2018-2019 Çalışma Döneminin ilk hizmetini Çocuk Onkolojisi aktivitesi olarak gerçekleştirdik. 



 

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkoloji bölümünde yatarak tedavi gören hasta çocuklarımızın ve refakatçilerinin bu aşırı sıcaklarda faydalanması , ilaçlarını daha serin yerde muhafaza edebilmeleri amacıyla, hasta odalarına ihtiyaç dahilinde 3 adet mini buzdolabını sponsorumuzun katkısı ve desteğiyle temin ederek teslim ettik.



Bu hizmetimizin sponsorluğunu üstelenen Larissa Hotels İşletme Sahiplerinden Sn. Murat Alak başta olmak üzere, bağışın gerçekleştirilmesi aşamasındaki desteklerinden dolayı Antalya Sarı Melekler Gönüllü Hasta Destek Grubu Başkanı Önay Köroğlu ve Ayşenur Egemen’e, teslim töreninde bizi yalnız bırakmayan 6. Kesim Başkanımız Sn. Ln. Gürsel Debbağ Murat’a, 6. Kesim Sekreterimiz Sn. Ln. Hacer Akdağ’a ve kulüp üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim




“Bilgiyi, sevgiyi, saygıyı hissederek yaşayalım, yaşatalım”



Ln. DENİZ YILMAZ 

Antalya Deniz Lions Kulübü

2018-2019 Çalışma Dönemi Başkanı



 


HERKESE AÇIK
06-07-2018