lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İzmir Gündoğdu Lions

Haber Bilgileri

Yeni döneme başladığımız bu ilk dakikalarda İzmir Gündoğdu Lions ve İzmir Karşıyaka Lions kulübü olarak tüm hizmet dönemimizi kapsayacak "ÇOCUK SUSMAZ, SEN YETER Kİ SUSMA" diyoruz.

Bu projemizin ilk adımını gerçekleştirmek amacıyla  projemizin sosyal medya hesaplarından yaptığımız paylaşımları sizlerinde #çocuksusmaz etiketi ile paylaşmanızı bekliyoruz. Bu projeye  Lion olmanın vermiş olduğu sorumlulukla sizlerin de aşağıdaki hesaplardan yapılan paylaşımları paylaşmanızı diliyoruz.



Facebook: https://www.facebook.com/cocuksusmaz



Instagram: https://www.instagram.com/cocuksusmaz/



Twitter:      https://twitter.com/CocukSusmaz



ÇÜNKÜ,



 



Dünya'da Her 4 Çocuktan 1'i İstismara Uğruyor ...



 



Türkiye'de Son 10 Yılda Çocuk İstismarı 700 Kat Arttı ..



 



Paylaşımlarımız sayesinde hep birlikte "ÇOCUK SUSMAZ, SEN YETER Kİ SUSMA" Diyor Olacağız.



 



 



Bizler Diyoruz ki, "ÇOCUK SUSMAZ, SEN YETER Kİ SUSMA" Konuşmak, Önleyici Politikalar ve Tüm Kanunları Topluma Aktarırken Caydırıcı Olmak Adına 1 Temmuz 2018 Tarihinde Yola Çıkıyoruz. 



 



Öncelikle ilk hedefimiz günümüzün en önemli iletişim kanalı olan sosyal medya üzerinden çocuk istismarında en hızlı yol alabilecek ve çocukların en basit yapacakları şeyin SUSMAMAK olduğu konusunda  fikrin tekrar ateşlenmesini sağlamak. 



 



Projemiz Çocuk Susmaz ... Sloganımız ÇOCUK SUSMAZ SEN YETER Kİ SUSMA



 



Sosyal Medya Kanallarından Yürüteceğimiz Projemizin İlk Adımı ile Dönem Boyunca Konunun Uzmanları ve Hukukçuların Desteği ile "Bir Çocuk'un Farkındalığı veya Bir Anne Baba'nın Dile Gelmesi Bizlere Daha Güzel Bir Geleceğin Adımlarını Sağlayacaktır." 



 



Siz de bu konu hakkında paylaşımlarımızı #çocuksusmaz etiketi ile sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak dünyanın en etkili iletişim kanalı olan sosyal medyada farkındalık oluşturabilirsiniz.


HERKESE AÇIK
01-07-2018